Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Waithack iMetin

damianpsk

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: Waithack nie działa
Opis problemu: Waithack nie działa ustawiany na różne sposoby. Ktoś kiedyś wysyłał mi filmik że jemu niby działa normalnie co nie zmienia faktu, że u mnie reakcji brak. Skonfigurowałem wszystko jak na filmiku i lipa, dalej nic. Inne opcje działają legit. Klient na bieżąco patchowany. Co ciekawe na tych samych nastawach na Nerwia2 działa normalnie. co robię źle?
Kiedy i gdzie wystąpił problem: iMetin od poczatku posiadania HLBOTA
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

Edited by damianpsk
błedy w tekście
  • Plus 1
W dniu 4.12.2021 o 13:44, damianpsk napisał:

Ciekawa aktualizacja, działa na Ninji, ale wyłącznie gdy mam "założone" strzały czego oczywiście nie da się zrobić na innych postaciach

Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka?

Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę.

1729609955_hlbot_dodatek.png.ea43d364209dbc789e276defed8131c9_1_10.png.215f4025927f10f35695bac213bacf3b.png    Pomogłem? Zostaw 👍

Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA!
https://hlbot.net/ref/xedyn

W dniu 5.12.2021 o 15:30, XeDyN napisał:

Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka?

Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę.

wydaje mi się że dobre ustawienie skoro na Nerwii działa mi na wszystkich klasach a na iMetin tylko na Ninji z łukiem i strzałami

Kazdy serwer jest inny i ma inne zabezpieczenia, ale jakby to pomijam już xD 

Ustawienia mam na mysli masz zbyt wysoko ustawiony mnoznik spróbuj na 0.3 wojownikiem czy cos, na ninjy z lukiem dziala lepiej gdyz luk hack nie jest zabezpieczony :) 

1729609955_hlbot_dodatek.png.ea43d364209dbc789e276defed8131c9_1_10.png.215f4025927f10f35695bac213bacf3b.png    Pomogłem? Zostaw 👍

Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA!
https://hlbot.net/ref/xedyn

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...