damianpsk 1 Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 (edited) Czego dotyczy problem: Waithack nie działa Opis problemu: Waithack nie działa ustawiany na różne sposoby. Ktoś kiedyś wysyłał mi filmik że jemu niby działa normalnie co nie zmienia faktu, że u mnie reakcji brak. Skonfigurowałem wszystko jak na filmiku i lipa, dalej nic. Inne opcje działają legit. Klient na bieżąco patchowany. Co ciekawe na tych samych nastawach na Nerwia2 działa normalnie. co robię źle? Kiedy i gdzie wystąpił problem: iMetin od poczatku posiadania HLBOTA Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited December 4, 2021 by damianpsk błedy w tekście 1 Link to comment
damianpsk 1 Posted December 4, 2021 Author Report Share Posted December 4, 2021 Ciekawa aktualizacja, działa na Ninji, ale wyłącznie gdy mam "założone" strzały czego oczywiście nie da się zrobić na innych postaciach Link to comment
XeDyN 1,543 Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 W dniu 4.12.2021 o 13:44, damianpsk napisał: Ciekawa aktualizacja, działa na Ninji, ale wyłącznie gdy mam "założone" strzały czego oczywiście nie da się zrobić na innych postaciach Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka? Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
damianpsk 1 Posted December 7, 2021 Author Report Share Posted December 7, 2021 W dniu 5.12.2021 o 15:30, XeDyN napisał: Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka? Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę. wydaje mi się że dobre ustawienie skoro na Nerwii działa mi na wszystkich klasach a na iMetin tylko na Ninji z łukiem i strzałami Link to comment
XeDyN 1,543 Posted December 8, 2021 Report Share Posted December 8, 2021 Kazdy serwer jest inny i ma inne zabezpieczenia, ale jakby to pomijam już xD Ustawienia mam na mysli masz zbyt wysoko ustawiony mnoznik spróbuj na 0.3 wojownikiem czy cos, na ninjy z lukiem dziala lepiej gdyz luk hack nie jest zabezpieczony Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted December 21, 2021 Administrators Report Share Posted December 21, 2021 Link to comment
Recommended Posts