damianpsk 1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Czego dotyczy problem: Waithack nie działa Opis problemu: Waithack nie działa ustawiany na różne sposoby. Ktoś kiedyś wysyłał mi filmik że jemu niby działa normalnie co nie zmienia faktu, że u mnie reakcji brak. Skonfigurowałem wszystko jak na filmiku i lipa, dalej nic. Inne opcje działają legit. Klient na bieżąco patchowany. Co ciekawe na tych samych nastawach na Nerwia2 działa normalnie. co robię źle? Kiedy i gdzie wystąpił problem: iMetin od poczatku posiadania HLBOTA Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edytowane 4 Grudnia 2021 przez damianpsk błedy w tekście 1 Odnośnik do komentarza
damianpsk 1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ciekawa aktualizacja, działa na Ninji, ale wyłącznie gdy mam "założone" strzały czego oczywiście nie da się zrobić na innych postaciach Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W dniu 4.12.2021 o 13:44, damianpsk napisał: Ciekawa aktualizacja, działa na Ninji, ale wyłącznie gdy mam "założone" strzały czego oczywiście nie da się zrobić na innych postaciach Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka? Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
damianpsk 1 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 W dniu 5.12.2021 o 15:30, XeDyN napisał: Stosujesz odpowiednie ustawienia waithacka? Na ninjy występuje waithack, a do jego poprawnego działania jest wymagana strzała i najlepiej mieć klasę archera ze względu na manę. wydaje mi się że dobre ustawienie skoro na Nerwii działa mi na wszystkich klasach a na iMetin tylko na Ninji z łukiem i strzałami Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 871 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Kazdy serwer jest inny i ma inne zabezpieczenia, ale jakby to pomijam już xD Ustawienia mam na mysli masz zbyt wysoko ustawiony mnoznik spróbuj na 0.3 wojownikiem czy cos, na ninjy z lukiem dziala lepiej gdyz luk hack nie jest zabezpieczony Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi