kamil2468 0 Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 Czego dotyczy problem: Forum Opis problemu: Witam, ma połączone konto z kontem hlbot, zapomniałem do niego hasła. Linki które przychodzą na pocztę nie działają, nie moge zmienić hasła. Też blokuje mi konto na forum, po 1 próbie logowania w tym momencie. Proszę o anulowanie tamtego konta forum z konta hlbot, lub probie odzyskania hasła/odblokowania. (po paru próbach przypomne sobie hasło) Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
XeDyN 1,763 Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 (edited) Napisz pw do @ KacMorderca Przecież Ci nie napisze tutaj danych do konta xD Edited December 5, 2021 by XeDyN Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Moderators Patryczku 1,142 Posted December 6, 2021 Moderators Report Share Posted December 6, 2021 j/w Takie sprawy to do Kaca na PW Forum lub na supporcie. Link to comment
Moderators Patryczku 1,142 Posted December 6, 2021 Moderators Report Share Posted December 6, 2021 Link to comment
Recommended Posts