kamil2468 0 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Czego dotyczy problem: Forum Opis problemu: Witam, ma połączone konto z kontem hlbot, zapomniałem do niego hasła. Linki które przychodzą na pocztę nie działają, nie moge zmienić hasła. Też blokuje mi konto na forum, po 1 próbie logowania w tym momencie. Proszę o anulowanie tamtego konta forum z konta hlbot, lub probie odzyskania hasła/odblokowania. (po paru próbach przypomne sobie hasło) Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 872 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Napisz pw do @ KacMorderca Przecież Ci nie napisze tutaj danych do konta xD Edytowane 5 Grudnia 2021 przez XeDyN Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 j/w Takie sprawy to do Kaca na PW Forum lub na supporcie. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 170 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi