boboczek 0 Posted December 25, 2024 Report Share Posted December 25, 2024 Czego dotyczy problem: Nie podnosi pelerynek Opis problemu: Witam. Mam ustawiony pickup na pelerynki męstwa lecz niestety nie chce mi ich podnosić, próbowałem w różnej konfiguracji i nie działa. Ktoś wie jak to ogarnąć? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
moral3k 139 Posted December 25, 2024 Report Share Posted December 25, 2024 ustawiles podnos Z? jak nie to w dropie ustaw pelki zeby podnosic Link to comment
boboczek 0 Posted December 25, 2024 Author Report Share Posted December 25, 2024 Jak dam żeby używał "z" to wtedy mi podnosi caly drop a ja chcę żeby mi podnosił z listy itemy. Ogólnie wszystko podnosi i działa jak należy oprócz tych bandyckich pelerynek mimo że zaznaczyłem je na liście. Link to comment
krzychul 2 Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 (edited) Może jest kilka rodzajów tych pelerynek, być może ustawiłeś np. tymi co handlować się nie da z dopiskiem (b) lub z is (niekończoca się). Jak wpiszesz Peleryna zobacz czy ich więcej na liście nie ma. Edited December 28, 2024 by krzychul Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts