boboczek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Czego dotyczy problem: Nie podnosi pelerynek Opis problemu: Witam. Mam ustawiony pickup na pelerynki męstwa lecz niestety nie chce mi ich podnosić, próbowałem w różnej konfiguracji i nie działa. Ktoś wie jak to ogarnąć? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
moral3k 240 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 ustawiles podnos Z? jak nie to w dropie ustaw pelki zeby podnosic Odnośnik do komentarza
boboczek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 Jak dam żeby używał "z" to wtedy mi podnosi caly drop a ja chcę żeby mi podnosił z listy itemy. Ogólnie wszystko podnosi i działa jak należy oprócz tych bandyckich pelerynek mimo że zaznaczyłem je na liście. Odnośnik do komentarza
krzychul 4 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Może jest kilka rodzajów tych pelerynek, być może ustawiłeś np. tymi co handlować się nie da z dopiskiem (b) lub z is (niekończoca się). Jak wpiszesz Peleryna zobacz czy ich więcej na liście nie ma. Edytowane 28 Grudnia 2024 przez krzychul Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 31 Stycznia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi