urbii966 3 Posted January 11 Report Share Posted January 11 (edited) Czego dotyczy problem: Ban Pandoramt2 S2 Opis problemu: Dostałem Bana na konta na pandoramt2 S2. Jakieś obejścia? Nie mogę stworzyć konta a robiąc przez tel i próbując się zalogować jest automatycznie ban. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 07.01.2025 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited January 11 by urbii966 Link to comment
hehehehe123 33 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Tez u mnie, jakby ktos miał jakiegos oczywiscie płatnego spoofera który na 100% zadziala na pandorce to prosze o pw : d Link to comment
GodExandro 3 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Niedzielny hacker dodał post jakiś czas temu, zrobił działający spoofer ale po 20 minutach na nowym koncie i tak ban na hl'u wlatuje ;p Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Dostaliście bany na hwid Pomagam z odbanowaniem, zapraszam do wątku, który podał @ GodExandro Link to comment
Derickhk 0 Posted January 14 Report Share Posted January 14 (edited) Polecam sprawdzić https://github.com/SecHex/SecHex-Spoofy?tab=readme-ov-file Osobiście nie używałem do Metin2, ale do wielu innych zastosowań się sprawdza. Na githubie ma 1.5k gwiazdek. Edited January 14 by Derickhk Link to comment
NiedzielnyHacker 9 Posted January 14 Report Share Posted January 14 4 godziny temu, Derickhk napisał: Polecam sprawdzić https://github.com/SecHex/SecHex-Spoofy?tab=readme-ov-file Osobiście nie używałem do Metin2, ale do wielu innych zastosowań się sprawdza. Na githubie ma 1.5k gwiazdek. Kiedyś dzialal, już się w tych tematach nie sprawdza. Link to comment
danio323 0 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Sprawdzaja modyfikacje komunikacji z serwerem automatycznie wywala bana po chwili. Nie ma co odpalac nawet Link to comment
Gelos 0 Posted January 16 Report Share Posted January 16 @ Derickhk jakim programem otwierasz tego spoofera ? Link to comment
Administrators KacMorderca 705 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts