urbii966 3 Posted January 11 Report Share Posted January 11 (edited) Czego dotyczy problem: Ban Pandoramt2 S2 Opis problemu: Dostałem Bana na konta na pandoramt2 S2. Jakieś obejścia? Nie mogę stworzyć konta a robiąc przez tel i próbując się zalogować jest automatycznie ban. Kiedy i gdzie wystąpił problem: 07.01.2025 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Edited January 11 by urbii966 Link to comment
hehehehe123 34 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Tez u mnie, jakby ktos miał jakiegos oczywiscie płatnego spoofera który na 100% zadziala na pandorce to prosze o pw : d Link to comment
GodExandro 3 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Niedzielny hacker dodał post jakiś czas temu, zrobił działający spoofer ale po 20 minutach na nowym koncie i tak ban na hl'u wlatuje ;p Link to comment
NiedzielnyHacker 10 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Dostaliście bany na hwid Pomagam z odbanowaniem, zapraszam do wątku, który podał @ GodExandro Link to comment
Derickhk 0 Posted January 14 Report Share Posted January 14 (edited) Polecam sprawdzić https://github.com/SecHex/SecHex-Spoofy?tab=readme-ov-file Osobiście nie używałem do Metin2, ale do wielu innych zastosowań się sprawdza. Na githubie ma 1.5k gwiazdek. Edited January 14 by Derickhk Link to comment
NiedzielnyHacker 10 Posted January 14 Report Share Posted January 14 4 godziny temu, Derickhk napisał: Polecam sprawdzić https://github.com/SecHex/SecHex-Spoofy?tab=readme-ov-file Osobiście nie używałem do Metin2, ale do wielu innych zastosowań się sprawdza. Na githubie ma 1.5k gwiazdek. Kiedyś dzialal, już się w tych tematach nie sprawdza. Link to comment
danio323 0 Posted January 15 Report Share Posted January 15 Sprawdzaja modyfikacje komunikacji z serwerem automatycznie wywala bana po chwili. Nie ma co odpalac nawet Link to comment
Gelos 0 Posted January 16 Report Share Posted January 16 @ Derickhk jakim programem otwierasz tego spoofera ? Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted January 31 Administrators Report Share Posted January 31 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts