ZZarazek 0 Posted Wednesday at 11:12 AM Report Share Posted Wednesday at 11:12 AM Czego dotyczy problem: Banowanie Nerwia2 Opis problemu: Chciałem zapytać jak wygląda sprawa banowania na serwerze Nerwia2. Niedługo startuje akademia i zastanawiam się czy warto wgl wchodzić tam na hl'u. Na serwerze głównym banują oporowo czy da się korzystać z bota? Kiedy i gdzie wystąpił problem: - Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): - Quote Link to comment
Karol33k 520 Posted Wednesday at 11:18 AM Report Share Posted Wednesday at 11:18 AM z bota korzystać się da, dopóki Cię nie złapią. Później nękanie xD wiem bo mam tam z 50 kont zbanowanych, a wchodzę tam tylko configi aktualizować. Za każdą nową postacią na zwykłej lata gm. Po paru h, choć postać w m1 stoi w kole leci ban. Quote Link to comment
GodExandro 3 Posted Wednesday at 01:50 PM Report Share Posted Wednesday at 01:50 PM Z miesiąc temu na nerwii dostalem bana na hwid, takze uwazac trzeba- ale wszystkie funkcje dzialaja Quote Link to comment
kuziwoozie 1 Posted Wednesday at 08:34 PM Report Share Posted Wednesday at 08:34 PM (edited) swojego czasu ostro bociłem na nerwii - Pełny odpał, itemy o wartości 40won dziennie niskim wysiłkiem. Podczas ostatniej akademii, byli już wyczuleni, łatwiej było dostać bana. Zalecam ostrożność, szczególnie podczas otwarcia akademii. Używaj wykrywaj graczy i zastopuj funkcję. Wszystkie funkcje działają, więc korzystaj mądrze, żeby cię nikt nie zgłosił. edit. Przypomniałem sobie, że dungi ostatnio zaczęli sprawdzać częściej, więc już nie warto zostawiać bota bez opieki Edited Wednesday at 08:35 PM by kuziwoozie 1 Quote Link to comment
sanczopansa 0 Posted Thursday at 10:21 PM Report Share Posted Thursday at 10:21 PM panowie głosować żeby dodali jutro !!! Quote Link to comment
sanczopansa 0 Posted yesterday at 04:46 PM Report Share Posted yesterday at 04:46 PM (edited) @ KacMorderca będzie update Nerwii akademii? Edited yesterday at 04:47 PM by sanczopansa Quote Link to comment
MONSI3333 0 Posted yesterday at 04:55 PM Report Share Posted yesterday at 04:55 PM gdzie znajde spoofera od pawla ? Quote Link to comment
Recommended Posts