ZZarazek 0 Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 Czego dotyczy problem: Banowanie Nerwia2 Opis problemu: Chciałem zapytać jak wygląda sprawa banowania na serwerze Nerwia2. Niedługo startuje akademia i zastanawiam się czy warto wgl wchodzić tam na hl'u. Na serwerze głównym banują oporowo czy da się korzystać z bota? Kiedy i gdzie wystąpił problem: - Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): - Odnośnik do komentarza
Karol33k 533 Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 z bota korzystać się da, dopóki Cię nie złapią. Później nękanie xD wiem bo mam tam z 50 kont zbanowanych, a wchodzę tam tylko configi aktualizować. Za każdą nową postacią na zwykłej lata gm. Po paru h, choć postać w m1 stoi w kole leci ban. Odnośnik do komentarza
GodExandro 3 Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 Z miesiąc temu na nerwii dostalem bana na hwid, takze uwazac trzeba- ale wszystkie funkcje dzialaja Odnośnik do komentarza
kuziwoozie 1 Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 (edytowane) swojego czasu ostro bociłem na nerwii - Pełny odpał, itemy o wartości 40won dziennie niskim wysiłkiem. Podczas ostatniej akademii, byli już wyczuleni, łatwiej było dostać bana. Zalecam ostrożność, szczególnie podczas otwarcia akademii. Używaj wykrywaj graczy i zastopuj funkcję. Wszystkie funkcje działają, więc korzystaj mądrze, żeby cię nikt nie zgłosił. edit. Przypomniałem sobie, że dungi ostatnio zaczęli sprawdzać częściej, więc już nie warto zostawiać bota bez opieki Edytowane 5 Lutego 2025 przez kuziwoozie 1 Odnośnik do komentarza
sanczopansa 1 Opublikowano 6 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 panowie głosować żeby dodali jutro !!! Odnośnik do komentarza
sanczopansa 1 Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 (edytowane) @ KacMorderca będzie update Nerwii akademii? Edytowane 7 Lutego 2025 przez sanczopansa Odnośnik do komentarza
MONSI3333 0 Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 gdzie znajde spoofera od pawla ? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 25 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi