patras99 0 Posted February 7 Report Share Posted February 7 (edited) Czego dotyczy problem: Blokady kont Opis problemu: Jakiś czas temu grałem na nerwii i dla zabawy testowałem hl'a, niestety za mocno się posunąłem i poleciały bany. Teraz zacząłem grać od nowa bez żadnych udogodnień i po paru dniach poleciały bany na kilka kont za nic. Wydaje mi się, że pewnie ma to powiązanie z wcześniejszymi wybrykami i moje pytanie czy da się od nich jakoś uwolnić i grać bez obaw o kolejnego perma? 😀 Czy gra na innym sprzęcie i IP temu zapobiegnie ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: - Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): Edited February 7 by patras99 Link to comment
archonek 18 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Pobierz spoofera od Pawła, i zmień ip. Tyle wystarczy na nerwii. Link to comment
MONSI3333 0 Posted February 7 Report Share Posted February 7 @ archonek gdzie ten spoofer znajde? Link to comment
patras99 0 Posted February 7 Author Report Share Posted February 7 Tak zrobiłem, założyłem nowe konto, poczekam i zobaczę czy to pomogło 👍 @ MONSI3333 Link to comment
MONSI3333 0 Posted February 7 Report Share Posted February 7 @patras99 mozemy dc popisac pomozesz mi ogarnąć to ? DC: p4ja Link to comment
sanczopansa 1 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Działa wam Nerwia Dragon? Link to comment
Zbyciu1996 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Działa, ale chyba wykrywalny bot bo od razu GM się pojawia mimo braku mozliwości zgloszeń od innych graczy Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted March 25 Administrators Report Share Posted March 25 Link to comment
Recommended Posts