anonycat 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Czego dotyczy problem: Error: 0xCDEAD600 (Injector) Opis problemu: Wyskakuje error. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Przy Logowaniu do gry wyskakuje ten error. (kiedy klikam start zeby wejsc juz na postac) Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): -- Logi(*data\logs\najnowszy): pusto Link to comment
Hipolitek543321 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Również mam ten błąd, może to być spowodowane przerwa która odbyła się o 3 w nocy. Link to comment
YYYYY 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Dzień Dobry, U mnie również to samo. Link to comment
anonycat 0 Posted February 8 Author Report Share Posted February 8 @ Kaligraf @ YYYYY @ KacMorderca Z tego co naczytałem się, wyłączyli chyba możliwość injectowania, stąd ten błąd. Czy jest możliwość zwrotu pieniędzy/dostanie jakiś darmowych dni? Kupiłem BOTa na w sumie tylko zautomatyzowanie paru rzeczy przy pracy zdalnej, niestety z buta jest wyłączony, a w spisie jest ze jest "dostępny" więc troszkę czuję się oszukany i szkoda mi pieniędzy za zakup produktu który nie działa, w regulaminie jest, że nie zwracacie za serwery nie z listy, ten widnieje na niej. Link to comment
YYYYY 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 2 minuty temu, anonycat napisał: @ Kaligraf @ YYYYY @ KacMorderca Z tego co naczytałem się, wyłączyli chyba możliwość injectowania, stąd ten błąd. Czy jest możliwość zwrotu pieniędzy/dostanie jakiś darmowych dni? Kupiłem BOTa na w sumie tylko zautomatyzowanie paru rzeczy przy pracy zdalnej, niestety z buta jest wyłączony, a w spisie jest ze jest "dostępny" więc troszkę czuję się oszukany i szkoda mi pieniędzy za zakup produktu który nie działa, w regulaminie jest, że nie zwracacie za serwery nie z listy, ten widnieje na niej. Ale działało to jak to wyłączyli z jakiego powodu? Link to comment
Kaligraf 2 Posted February 8 Report Share Posted February 8 24 minuty temu, YYYYY napisał: Ale działało to jak to wyłączyli z jakiego powodu? Serwer po prostu blokuje, to z tego powodu nie dziala Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted February 8 Administrators Report Share Posted February 8 Ludzie, pisaliśmy wam że KAŻDĄ aktualizacje serwera my musimy ręcznie dokładnie sprawdzić. Jeżeli serwer ma aktualizacje klienta gry to my ją musimy zweryfikować, a dziś nad ranem Metin2009 właśnie miał taką aktualizację. Na liście serwerów widnieje informacja "Prace techniczne" Pracujemy nad tym i bot wkrótce wróci do działania jak za każdym razem. 1 Link to comment
sylweksing 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 ale na Leya2.pl tez wyskakuje to samo a nie ma ikonki że cos robicie ... Link to comment
fireforlow 1 Posted February 8 Report Share Posted February 8 There was an update? I've played with the bot until 20 minutes ago last 7 hours. Now i also get error code Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 2 godziny temu, fireforlow napisał: There was an update? I've played with the bot until 20 minutes ago last 7 hours. Now i also get error code so wait Link to comment
fireforlow 1 Posted February 8 Report Share Posted February 8 49 minutes ago, bieleNosy said: so wait Yes no problem was just wondering that i could play all day Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 it's supposedly on the website but it doesn't work so you have to wait Link to comment
Warkary 0 Posted February 8 Report Share Posted February 8 WItam, u mnie nadal to samo - mimo tego, ze przy wejsciu na serwer jest zielona ikonka, co sugeruje ze prace zostaly zakonczone.. Prosze o pomoc, leci kolejny dzien abonamentu, a na serwerze z listy wystepuje problem :(. Pozdrawiam. Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Kurwa , działa panowie co z wami ? nie umiecie patchera odpalic ? Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 i nie piszcze mu o zwrot pieniedzy bo działa wszystko , spamujecie na support milion odp w glupkowatymi problemai pozniej sie dziwicie ze wolna odpisuja albo wgl im sie nie chce Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Prosze 23;02 wszystko smiga od paru h Link to comment
bieleNosy 1,363 Posted February 8 Report Share Posted February 8 wLMWq odpalacie z administratorem lub prosze pobrac patcher wkleic i robic zgodnie co jest napisane w nim i smiga ;ppp czy iniciowanie czy odpalenie normalnie nie piszczie juz z tym problemem do kolejnej łatki Link to comment
swirek89651 0 Posted February 10 Report Share Posted February 10 (edited) W sobote mi dzialalo wczoraj tez, dzis znow cos sie zjebalo nawet tego pliku WL co tam nie mam Edited February 10 by swirek89651 Link to comment
SiewcaPaniki 0 Posted February 11 Report Share Posted February 11 Znow ten sam problem? Próbuje odpalać i nic Link to comment
jo2231 13 Posted February 11 Report Share Posted February 11 (edited) Dziś nad ranem/w nocy był update Mt2009 do wersji 1.0.6, trzeba poczekać. Co do wszelkich, innych problemów - ja sam rozwiązałem wszystkie z nich pobierając patchera HL'a -> Za każdym razem gdy chcę odpalić bota uruchamiam ten patcher i wybieram mu folder, który stworzyłem i nadpisuję pliki. Potem wchodzę w folder i uruchamiam HLBot.exe. Ten plik później mi jakimś trafem znika. Żaden antywirus na moim komputerze nie pokazuje, że podjął jakiekolwiek działania w związku z tym plikiem, więc nie wiem o co chodzi. Bardzo możliwe, że plik po prostu zmienia nazwę na te losowe znaki wspomniane przez @ bieleNosy . Ja jak pliku nie mam, to powtarzam patchowanie. Odpalenie tego 'najnowszego' wygenerowanego exe o losowych nazwach, o którym pisał bieleNosy, też powinno działać. W każdym razie taki schemat działa i polecam spróbować każdemu kto ma jakiekolwiek błędy. Edited February 11 by jo2231 Link to comment
Harry 1 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Białejenosy uruchomcie patcher clienta i bedzie wam smigac xPPP Link to comment
Ziko1991zd 0 Posted February 25 Report Share Posted February 25 Witam pobralem patcher dolozylem do Folderu z HL botem odpalam nic blad.... xd a klient aktualny co robie zle??? help xd Link to comment
Recommended Posts