INGBankKonsultant 3 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Czego dotyczy problem: Freeze clienta na serwerze Metin2009 Opis problemu: Nie wiem od czego ale co jakiś czas postać biegająca na farmbocie dostaje freeze clienta i się buguje i nic nie robi Kiedy i gdzie wystąpił problem: Własnie nie wiem jaka funkcja to może triggerować Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
kuziwoozie 1 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Siema, działa wam bot? Mi wyskakuje error, pomimo ponownego wypakowania bota. Jest napisane, że serwer obsługiwany Link to comment
bieleNosy 1,299 Posted February 8 Report Share Posted February 8 PATCHER PROSZE WŁĄCZYC I BEDZIE DZIAŁAC 1 Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted February 9 Administrators Report Share Posted February 9 6 godzin temu, INGBankKonsultant napisał: Czego dotyczy problem: Freeze clienta na serwerze Metin2009 Opis problemu: Nie wiem od czego ale co jakiś czas postać biegająca na farmbocie dostaje freeze clienta i się buguje i nic nie robi Kiedy i gdzie wystąpił problem: Własnie nie wiem jaka funkcja to może triggerować Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): To jest błąd klienta gry, nie jesteśmy w stanie go naprawić. Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted March 25 Administrators Report Share Posted March 25 Link to comment
Recommended Posts