INGBankKonsultant 7 Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 Czego dotyczy problem: Freeze clienta na serwerze Metin2009 Opis problemu: Nie wiem od czego ale co jakiś czas postać biegająca na farmbocie dostaje freeze clienta i się buguje i nic nie robi Kiedy i gdzie wystąpił problem: Własnie nie wiem jaka funkcja to może triggerować Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Odnośnik do komentarza
bieleNosy 1 760 Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 reinstal Odnośnik do komentarza
kuziwoozie 1 Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 Siema, działa wam bot? Mi wyskakuje error, pomimo ponownego wypakowania bota. Jest napisane, że serwer obsługiwany Odnośnik do komentarza
bieleNosy 1 760 Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 PATCHER PROSZE WŁĄCZYC I BEDZIE DZIAŁAC 1 Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 9 Lutego 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2025 6 godzin temu, INGBankKonsultant napisał: Czego dotyczy problem: Freeze clienta na serwerze Metin2009 Opis problemu: Nie wiem od czego ale co jakiś czas postać biegająca na farmbocie dostaje freeze clienta i się buguje i nic nie robi Kiedy i gdzie wystąpił problem: Własnie nie wiem jaka funkcja to może triggerować Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): To jest błąd klienta gry, nie jesteśmy w stanie go naprawić. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 25 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi