Desperat 0 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Czego dotyczy pytanie: Pytanie odnośnie banów na Alune Dodatkowe informacje: Czy szanowna moderacja Alune sprawdza boty? Da radę sobie elegancko pobocić po dłuższej przerwie abstynencji? Link to comment
eskacz 0 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Banują :/ wyłapałem bana robiąc dt na bocie. Ale u mnie nie ma powodu ani informacji żadnej po zalogowaniu na stronę. Link to comment
Desperat 0 Posted March 4 Author Report Share Posted March 4 1 godzinę temu, eskacz napisał: Banują :/ wyłapałem bana robiąc dt na bocie. Ale u mnie nie ma powodu ani informacji żadnej po zalogowaniu na stronę. Dzięki szefie, czyli jednak wstrzymuję się z zakupem Link to comment
kamel16 0 Posted March 4 Report Share Posted March 4 A czego używaliście? Tylko automatyzacja czy jakiś wallhack ? I pytanie ile h były konta postawione ? Też myślę czy kupić Link to comment
Resf 0 Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) 5 minut temu, kamel16 napisał: A czego używaliście? Tylko automatyzacja czy jakiś wallhack ? I pytanie ile h były konta postawione ? Też myślę czy kupić zero wh, farmbot, autodung 1h. Nikt mnie nawet nie sprawdzał wszystko było pilnowane Edited March 4 by Resf Link to comment
eskacz 0 Posted March 5 Report Share Posted March 5 (edited) Cytat A czego używaliście? Tylko automatyzacja czy jakiś wallhack ? I pytanie ile h były konta postawione ? Też myślę czy kupić Ja szczerze powiem full odpal koło godziny 22 więc sam się trochę prosiłem ^^ Edited March 5 by eskacz Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted March 25 Administrators Report Share Posted March 25 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts