Heros131 0 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Był przed chwila update do metin2009 bot aktualnie nie działa, chciałem tylko zapytać czy będzie bot działał w miarę możliwości szybko bo z resztą miesiąc temu kupiłem i aktywowałem bota na miesiąc (wgl pierwszy raz tu trafiłem) ale szczerze bardzo mało co pograłem na nim bo nie dość że bany leciały to więcej nie działał niż działał. Widziałem że ostatnio był update i od tego momentu działał a że miałem 2-3 dni do końca to w ramach działającego bota dokupiłem kolejne 30 dni, w związku z tym mam nadzieje że uda się zerknąć i updatować serwer w miare możliwości szybko. Też jakiś evencik dziś wjeżdza .. przydał by sie . Link to comment
fireforlow 1 Posted March 8 Report Share Posted March 8 Update please. @ KacMorderca Server was updatet 1h ago. Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted March 8 Administrators Report Share Posted March 8 Godzinę temu, fireforlow napisał: Update please. @ KacMorderca Server was updatet 1h ago. Fixed Link to comment
SebastianFabian 0 Posted March 9 Report Share Posted March 9 mam pytanie dalej tak banuja na metin2009 ? za hacki jezeli nie to co mozna uzywac zeby nie wylapac bana ? Link to comment
kromkachleba 0 Posted March 9 Report Share Posted March 9 Ja latam od 5 dni i na noc zostawiam normalnie farmbota z pickupem jak Cię nikt nie zgłosi to raczej beż bana. Mam teraz error 0xc00001a ktoś coś? Link to comment
SlepaKuna 0 Posted March 10 Report Share Posted March 10 zaczalem grac tam w sobote o 4 ale po nocce okolo 12 dostalem bana najpierw na 1 client i po 10 sekundach poleciala reszta clientow ( zakladam ze pierwszy ban na konto a potem na ip). wczesniej uzywalem pickup przez "z" + podchodzenie do itemow i uzywalem farmbota ograniczonego zasiegowo jednoczesnie, ale wtedy sie buguje - postac biegnie w jedna strone probujac wrocic do waypointa i jednoczesnie biec w druga strone probujac bic moba oddalonego od waypointa, wyglada to troche tak jakby rozciagalo mnie w dwie przeciwne strony (czyli w sumie stoje w miejscu) i probowal bic moba plecami (bo powrot do waypointa wygrywa z pickupem) ale nie zadaje obrazen bo miecz nie trafia hitboxa i tak sie postac softlockuje. mozna to jakos ogarnac przez ustawienia czy raczej problem jest w programowaniu bota i po prostu tego nie uzywac? zastanawiam sie tez nad najbardziej legitnymi ustawieniami. jak dostalem bana mialem wlaczone auto poty, skille, pickup przez "z", farmbot z ograniczeniem zasiegu i wykrywacza gm/pw/purge/tp. co waszym zdaniem powinienem wlaczyc albo wylaczyc zeby byc mniej wykrywalnym? Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted March 25 Administrators Report Share Posted March 25 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts