Heros131 0 Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Był przed chwila update do metin2009 bot aktualnie nie działa, chciałem tylko zapytać czy będzie bot działał w miarę możliwości szybko bo z resztą miesiąc temu kupiłem i aktywowałem bota na miesiąc (wgl pierwszy raz tu trafiłem) ale szczerze bardzo mało co pograłem na nim bo nie dość że bany leciały to więcej nie działał niż działał. Widziałem że ostatnio był update i od tego momentu działał a że miałem 2-3 dni do końca to w ramach działającego bota dokupiłem kolejne 30 dni, w związku z tym mam nadzieje że uda się zerknąć i updatować serwer w miare możliwości szybko. Też jakiś evencik dziś wjeżdza .. przydał by sie . Odnośnik do komentarza
fireforlow 1 Opublikowano 8 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Update please. @ KacMorderca Server was updatet 1h ago. Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 8 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Godzinę temu, fireforlow napisał: Update please. @ KacMorderca Server was updatet 1h ago. Fixed Odnośnik do komentarza
SebastianFabian 0 Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 mam pytanie dalej tak banuja na metin2009 ? za hacki jezeli nie to co mozna uzywac zeby nie wylapac bana ? Odnośnik do komentarza
kromkachleba 2 Opublikowano 9 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Ja latam od 5 dni i na noc zostawiam normalnie farmbota z pickupem jak Cię nikt nie zgłosi to raczej beż bana. Mam teraz error 0xc00001a ktoś coś? Odnośnik do komentarza
SlepaKuna 0 Opublikowano 10 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 zaczalem grac tam w sobote o 4 ale po nocce okolo 12 dostalem bana najpierw na 1 client i po 10 sekundach poleciala reszta clientow ( zakladam ze pierwszy ban na konto a potem na ip). wczesniej uzywalem pickup przez "z" + podchodzenie do itemow i uzywalem farmbota ograniczonego zasiegowo jednoczesnie, ale wtedy sie buguje - postac biegnie w jedna strone probujac wrocic do waypointa i jednoczesnie biec w druga strone probujac bic moba oddalonego od waypointa, wyglada to troche tak jakby rozciagalo mnie w dwie przeciwne strony (czyli w sumie stoje w miejscu) i probowal bic moba plecami (bo powrot do waypointa wygrywa z pickupem) ale nie zadaje obrazen bo miecz nie trafia hitboxa i tak sie postac softlockuje. mozna to jakos ogarnac przez ustawienia czy raczej problem jest w programowaniu bota i po prostu tego nie uzywac? zastanawiam sie tez nad najbardziej legitnymi ustawieniami. jak dostalem bana mialem wlaczone auto poty, skille, pickup przez "z", farmbot z ograniczeniem zasiegu i wykrywacza gm/pw/purge/tp. co waszym zdaniem powinienem wlaczyc albo wylaczyc zeby byc mniej wykrywalnym? Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 25 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi