kubusiowatty 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 Czego dotyczy problem: Nie mozna zalogować się na carolinemt2 wywala clienta Opis problemu: UP Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dzisiaj o 7;30 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Link to comment
niezlyubaw 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 Mi tez nie injectuje na caroline, wywala Link to comment
Leagan 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 (edited) Mi też wywala carolinke Edited March 16 by Leagan Link to comment
Leagan 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 @ HLBot @ KacMorderca @ Guto @ Kacper @ Pawel Link to comment
Doms 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 Mam to samo, do 2:00 działało, w nocy był update i nie działa Link to comment
Leagan 0 Posted March 16 Report Share Posted March 16 Chyba jakiś poważniejszy problem, bo @ KacMorderca dodał, że naprawione, a potem usunął komentarz i do tej pory nic Link to comment
panicz 1 Posted March 18 Report Share Posted March 18 Napisaliście ticket na support? To najszybsza droga do zgłoszenia takich błędów a nie tematy na forum Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted May 18 Administrators Report Share Posted May 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts