WeyseL 0 Opublikowano 23 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 Czego dotyczy problem: HWID Ban Opis problemu: Witam. Moje pytanie jest takie, że jeden z serwerów został dodany do listy. Ale jestem zbanowany na tym serwerze z HWID, ale w dzienniku zmian jest HWID changer. Moje pytanie brzmi, jak mogę użyć hwid changer? Dziękuję. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dzisiaj Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): - Odnośnik do komentarza
SlepaKuna 0 Opublikowano 24 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2025 (edytowane) zazwyczaj injectujesz clienta spooferem przed odpaleniem bota. nie korzystalem z tego spoofera wbudowanego w hl, ale zakladam ze bedzie podobnie. o jakim dokladnie serwie mowisz? Edytowane 24 Marca 2025 przez MARSZ3L Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 25 Marca 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Jeżeli na danym serwerze jest dostępna opcja "HWID" to znajdziesz ją wewnątrz ustawień funkcji 'Proxy" Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 18 Maja 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi