WeyseL 0 Posted March 23 Report Share Posted March 23 Czego dotyczy problem: HWID Ban Opis problemu: Witam. Moje pytanie jest takie, że jeden z serwerów został dodany do listy. Ale jestem zbanowany na tym serwerze z HWID, ale w dzienniku zmian jest HWID changer. Moje pytanie brzmi, jak mogę użyć hwid changer? Dziękuję. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dzisiaj Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): - Logi(*data\logs\najnowszy): - Link to comment
SlepaKuna 0 Posted March 24 Report Share Posted March 24 (edited) zazwyczaj injectujesz clienta spooferem przed odpaleniem bota. nie korzystalem z tego spoofera wbudowanego w hl, ale zakladam ze bedzie podobnie. o jakim dokladnie serwie mowisz? Edited March 24 by MARSZ3L Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted March 25 Administrators Report Share Posted March 25 Jeżeli na danym serwerze jest dostępna opcja "HWID" to znajdziesz ją wewnątrz ustawień funkcji 'Proxy" Link to comment
Administrators KacMorderca 715 Posted May 18 Administrators Report Share Posted May 18 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Link to comment
Recommended Posts