Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Alune Fishbot

Dominik1998

Recommended Posts

7 godzin temu, Dominik1998 napisał:

Czego dotyczy problem:  Podczas łowienia Admin banuje bez sprawdzania.
Opis problemu:  Ban poleciał po 2/3 godzinach ciągłego łowienia
Kiedy i gdzie wystąpił problem:  Molo na mapie łowieckiej 
Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): 
Logi(*data\logs\najnowszy):

A na ile kont łowiłeś ? Bo: §4.8. Łowić/Kopać w jednym momencie można tylko i wylącznie na maksymalnie 3 postaciach. Większa ilość będzie traktowana jako bot i będzie blokowana za pierwszym razem na 24 godziny a następnym stałą błokadą wszystkich kont.

1 minutę temu, mojziomek napisał:

Tak, piszą na pw aby podejśc w jakieś miejsce, po wyłączeniu bota nadal zarzuca wędkę po zdjęciu jej bije z pięści.

No tutaj akurat wyłączasz Fishbota, stopujesz całego HLa i nie ma problemu, bo wiele razy odchodziłem od miejsca łowienia. 
Bana można wyrwać nawet jeżeli GM do Ciebie nie napisze, co ciekawe: D

5 godzin temu, Dominik1998 napisał:

Doskonale wiem i zdaję sobie z tego sprawę nie mam nic do Ciebie za złe, po prostu daję feedback, że mają coś co wykrywa bota, może masz możliwość poprawy swojego produktu. 

Produkt jest dobry tylko niestety uzytkownicy nie potrafia czytac poradnikow napisanych przez ogarnietych ludzi w temacie przez co pozniej wychodza bany bo nie wiedza co jak dziala

1729609955_hlbot_dodatek.png.ea43d364209dbc789e276defed8131c9_1_10.png.215f4025927f10f35695bac213bacf3b.png    Pomogłem? Zostaw 👍

Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA!
https://hlbot.net/ref/xedyn

Jak wy niby łowicie nie będąc przy kompie jak wyskakują obrazki kontrolne?

Czy serio jesteście tak uzdolnieni, że nawet siedząc przy kompie potraficie dostać bana? :WhatTheDuck:

A może na prawde sprawdzają to w jakiś inny sposób? logi? czasy zaciągnięć?

7 godzin temu, XeDyN napisał:

Produkt jest dobry tylko niestety uzytkownicy nie potrafia czytac poradnikow napisanych przez ogarnietych ludzi w temacie przez co pozniej wychodza bany bo nie wiedza co jak dziala

O jakich poradnikach mówisz? gdzie je znaleźć? chciałbym zerknąć bo teraz to sam się boję odpalić fb....

9 godzin temu, XeDyN napisał:

Zgadza się produkt jest dobry, ale serwer wprowadził chyba jakieś dodatkowe zabezpieczenia, wydawało mi się, że ustawienia są dobre bo łowiłem na nich od ponad x tygodni i nigdy bana nie było, postacie zmieniałem co tydzień, nic nie było powiazane, bana dostałem jak byłem przy komputerze, nie było żadnej formy kontroli przez administrację w momencie banicji.

1 godzinę temu, Layan napisał:

Jak wy niby łowicie nie będąc przy kompie jak wyskakują obrazki kontrolne?

Czy serio jesteście tak uzdolnieni, że nawet siedząc przy kompie potraficie dostać bana? :WhatTheDuck:

A może na prawde sprawdzają to w jakiś inny sposób? logi? czasy zaciągnięć?

O jakich poradnikach mówisz? gdzie je znaleźć? chciałbym zerknąć bo teraz to sam się boję odpalić fb....

1. obrazki kontrolne klikają się same w losowym momencie od 1 do 10 s, nic nie klikaj 
2. No ban poszedł jak byłem przy komputerze. 
3. To bardzo możliwe, ale co jakiś czas, raz dziennie zmieniałem minimalnie wartość w 2/3 kolumnach
4. Kupując bota dostajesz dostęp do treści premium na forum, wystarczy zrobić synchronizację konta hl z kontem forum. 

• Plus 1
W dniu 12.12.2021 o 10:56, Dominik1998 napisał:

Zgadza się produkt jest dobry, ale serwer wprowadził chyba jakieś dodatkowe zabezpieczenia, wydawało mi się, że ustawienia są dobre bo łowiłem na nich od ponad x tygodni i nigdy bana nie było, postacie zmieniałem co tydzień, nic nie było powiazane, bana dostałem jak byłem przy komputerze, nie było żadnej formy kontroli przez administrację w momencie banicji.

O kolego to ja narazie rezygnuje z bota a na pewno z fish bota bo łowiłem póki co główną postacią... Muszę zrobić drugie konto na drugim lapku tylko zastanawiam się czy jak mam zmienne IP to jestem kryty czy lepiej żebym internet udostępniał z telefonu żeby nie było szans powiązać kont?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...