Administrators KacMorderca 688 Posted December 11, 2021 Administrators Report Share Posted December 11, 2021 - Dodano nową opcje do "Farmbot", od teraz można ustawić opóźnienie po którym bot teleportuje między punktami; - Dodano nową opcje do "Questy", od teraz będzie można teleportować się w celu "przeciągnięcia" przedmiotu jeśli jest to wymagane; - Dodano nową opcję do "AutoCH", od teraz bot będzie mógł czekać określony czas po przejściu wszystkich kanałów; - Dodano nową opcje do "AutoPickup", od teraz w pickupie jest możliwość podnoszenia tylko i wyłącznie przedmiotów do nas przypisanych (te bez nazwy będą ignorowane); - Dodano dwie nowe opcje do "Fishbot", od teraz można ustawić zatrzymywanie się tej funkcji w przypadku braku przynęty lub pełnego ekwipunku; - Poprawiono "AutoSkille", od teraz w żadnym wypadku nie powinno używać umiejętności gdy są aktywne; - Naprawiono funkcje "Spambot"; - Edytowano funkcje "AntyOdpychanie", wyrzucono podział na potwory i graczy (nie działał jak należy) oraz dodano opcje nie upadania podczas ataków i umiejętności przeciwników taką jaką daje nam umiejętność "Silne Ciało"; - Poprawiono "WaitHack" na serwerze IMetin; - Poprawiono "Proxy" na serwerze Gantia2; - Poprawiono zmianę kanałów, od teraz powinno rzadziej wyrzucać do lobby lub teleportować do miasta; @Premium @Użytkownik 7 1 7 Link to comment
XeDyN 1,764 Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 za te zmiany Nowe auto dungi będą widzowie 2 Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
rafciofafcio 164 Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Czekamy na Nilie teraz! Link to comment
Machino12 4 Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 no i to jest zajebiste @ KacMorderca Link to comment
szorka88 1 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Błagam ervelia Link to comment
Daniel93 1 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Nie wiem czy to przez aktualizację ale wczoraj o 23:00 jeszcze działał na Alune, dziś rano wyrzuca podczas logowania. ??? Link to comment
Wiocha 1 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 2 godziny temu, Layan napisał: Nie wiem czy to przez aktualizację ale wczoraj o 23:00 jeszcze działał na Alune, dziś rano wyrzuca podczas logowania. ??? dziwne, u mnie wszystko śmiga - masz spatchowaną grę? Link to comment
mojziomek 21 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 - Edytowano funkcje "AntyOdpychanie", wyrzucono podział na potwory i graczy (nie działał jak należy) oraz dodano opcje nie upadania podczas ataków i umiejętności przeciwników taką jaką daje nam umiejętność "Silne Ciało"; Gdzie jest antyupadanie bo nie mogę znaleźć? Link to comment
Machino12 4 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 @ mojziomek wchodzisz w "farmienie" i tam masz "antyodpychanie" i zaznaczasz opcje ktora napisales Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted December 12, 2021 Author Administrators Report Share Posted December 12, 2021 15 minut temu, mojziomek napisał: - Edytowano funkcje "AntyOdpychanie", wyrzucono podział na potwory i graczy (nie działał jak należy) oraz dodano opcje nie upadania podczas ataków i umiejętności przeciwników taką jaką daje nam umiejętność "Silne Ciało"; Gdzie jest antyupadanie bo nie mogę znaleźć? Link to comment
ToxicNoiz 0 Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Można jakoś dodać hl bota do Metin2SG akademia ? Link to comment
Harry 1 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 (edited) Pozdro sam robiłem te poprawki razem z @ Guto x Edited December 13, 2021 by DorekRPK Link to comment
Pax0n 630 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 W dniu 12.12.2021 o 15:58, ToxicNoiz napisał: Można jakoś dodać hl bota do Metin2SG akademia ? Przecież działa na akademii. Po prostu injectujesz z procesów. Link to comment
ToxicNoiz 0 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Przepraszam ale ja nie jestem znawcą już takich rozwiązań. Możesz wytłumaczyć jak to zrobić żeby działało ? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment
Recommended Posts