Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Recommended Posts

Panowie podejrzewam że nigdy za mało nas jest żeby im się chcialo/opłacało z tym działać, a po filmie nagranym na yt z metka na modach na virtualu pewnie niby z tym zaczęli walczyć teraz.

Podtrzymuje aktywność 

ps, ten wojtek miał i ma świadomość tego jak działal tam hl, nic z tym nie robił a sprawdzał tylko jak ktoś zgłosił, nie wydaje mi się żeby jakieś mocne nie do obejścia zabezpieczenia wprowadził szczególnie na tak starych plikach. Opcje są dwie, albo im się nie chce albo finanse weszły w grę. Przypuszczam że to drugie z tego względu że nacisk jest spory, dużo osób o to pyta, więc raczej by to ogarneli. Wracając jeszcze do zabezpieczeń. Nie ma szans że bez zmiany plików uniemożliwił działanie chociażby wh trwale. Jeśli by to było możliwe to zrobiłby to 5 lat temu. Kiedyś była wymówka że gra tam 5 osób i im się nie opłaca za to brać - oczywiście jest to gówno prawda.

Edited by Szevoos
  • Administrators

Nie wiemy kiedy bot wróci do działania na tym serwerze. Jeżeli ktoś kupił bota specjalnie dla tego serwera i grał tylko tam to niech zrobi ticket na supporcie a otrzyma zwrot pieniędzy.

8 godzin temu, KacMorderca napisał:

Nie wiemy kiedy bot wróci do działania na tym serwerze. Jeżeli ktoś kupił bota specjalnie dla tego serwera i grał tylko tam to niech zrobi ticket na supporcie a otrzyma zwrot pieniędzy.

a jakaś informacja czy prace trwają czy co, czy czekać czy nie ma sensu czekać bo po prostu go wycofaliscie po wsparciu finansowym. Weź wprost napisz jak sytuacja wygląda @ KacMorderca bo ja mam na ten przykład wyjebane w te pieniądze bardziej zalezy mi zeby po prostu bot wrócił. Coraz bardziej mam ochotę po 5 latach owocnej współpracy zmienić obszar zainteresowań na bliskowschodnią myśl technologiczną jesli chodzi o wspomaganie rozgrywki.

Edited by Szevoos
4 godziny temu, rando napisał:

No to pięknie zlewanie tematu @ Szevoos  te bliskowschodnie działają? Bo myślę, że warto w takim wypadku się nimi zainteresować bo z ta mafia na polskiej scenie nie wygrasz ;)

No wlasnie nie wiem, nie próbowałem nigdy, póki co licze ze jednak wróci na hla zeby nie kombinować, ale jakbys poznał odpowiedź na to pytanie to napisz mi na pw c;

• Administrators

Virtual dodał zabezpieczenia na nas i nie wiem kiedy wróci do działania(bot). Jest w kolejce prac ale nie jest on priorytetem ze względu na niską aktywność(w szczycie jak działał)
Jeżeli ktoś chce zwrot pieniędzy lub anulowanie licencji to niech zgłosi się na support. Obecnie nie jestem w stanie nic obiecać.

10 godzin temu, KacMorderca napisał:

Virtual dodał zabezpieczenia na nas i nie wiem kiedy wróci do działania(bot). Jest w kolejce prac ale nie jest on priorytetem ze względu na niską aktywność(w szczycie jak działał)
Jeżeli ktoś chce zwrot pieniędzy lub anulowanie licencji to niech zgłosi się na support. Obecnie nie jestem w stanie nic obiecać.

Może nie gra tam 10000 osób, ale pamiętaj że są to z reguły osoby które kupują bota tylko pod to i ciągną licencję bardzo długo. Naprawdę nie zależy ci na stałych klientach? Priorytetem są jakieś tureckie gówna na które jak już ktoś wbija to pogra tydzień i zapomni o bocie i o serwisie o ile nie zdąży do tego czasu pierdolnac

Edited by Szevoos