rando 2 Posted May 20 Report Share Posted May 20 Cześć, wiadomo kiedy będzie działał z powrotem hl na virtualu? Miną tydzień i zero informacji poza pracę trwają. Z góry dzięki za odpowiedź. 1 Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted May 21 Report Share Posted May 21 (edited) 7 godzin temu, xKushLifex napisał: @ KacMorderca ten łobuz nie odpisuje :c edit odpisuje Edited May 21 by Szevoos Quote Link to comment
rando 2 Posted May 22 Author Report Share Posted May 22 Heh widzę, że olewka totalna więc trzeba się pogodzić z faktem zaprzestania działania na virtalu a teraz jest mydlenie oczu niby pracami xd 1 Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted May 26 Report Share Posted May 26 Nie zamykaj tu jest aktywność jak coś bo wszyscy czekamy 1 Quote Link to comment
rafson 2 Posted May 27 Report Share Posted May 27 kiedy bedzie wpierany bo juz tyle to trwa Quote Link to comment
rando 2 Posted May 28 Author Report Share Posted May 28 Panowie podejrzewam że nigdy za mało nas jest żeby im się chcialo/opłacało z tym działać, a po filmie nagranym na yt z metka na modach na virtualu pewnie niby z tym zaczęli walczyć teraz. Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted May 29 Report Share Posted May 29 (edited) Podtrzymuje aktywność ps, ten wojtek miał i ma świadomość tego jak działal tam hl, nic z tym nie robił a sprawdzał tylko jak ktoś zgłosił, nie wydaje mi się żeby jakieś mocne nie do obejścia zabezpieczenia wprowadził szczególnie na tak starych plikach. Opcje są dwie, albo im się nie chce albo finanse weszły w grę. Przypuszczam że to drugie z tego względu że nacisk jest spory, dużo osób o to pyta, więc raczej by to ogarneli. Wracając jeszcze do zabezpieczeń. Nie ma szans że bez zmiany plików uniemożliwił działanie chociażby wh trwale. Jeśli by to było możliwe to zrobiłby to 5 lat temu. Kiedyś była wymówka że gra tam 5 osób i im się nie opłaca za to brać - oczywiście jest to gówno prawda. Edited May 29 by Szevoos Quote Link to comment
xKushLifex 2 Posted May 29 Report Share Posted May 29 @ KacMorderca bedzie jakies info co do virtuala?? Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted May 30 Administrators Report Share Posted May 30 Nie wiemy kiedy bot wróci do działania na tym serwerze. Jeżeli ktoś kupił bota specjalnie dla tego serwera i grał tylko tam to niech zrobi ticket na supporcie a otrzyma zwrot pieniędzy. Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted May 30 Report Share Posted May 30 (edited) 8 godzin temu, KacMorderca napisał: Nie wiemy kiedy bot wróci do działania na tym serwerze. Jeżeli ktoś kupił bota specjalnie dla tego serwera i grał tylko tam to niech zrobi ticket na supporcie a otrzyma zwrot pieniędzy. a jakaś informacja czy prace trwają czy co, czy czekać czy nie ma sensu czekać bo po prostu go wycofaliscie po wsparciu finansowym. Weź wprost napisz jak sytuacja wygląda @ KacMorderca bo ja mam na ten przykład wyjebane w te pieniądze bardziej zalezy mi zeby po prostu bot wrócił. Coraz bardziej mam ochotę po 5 latach owocnej współpracy zmienić obszar zainteresowań na bliskowschodnią myśl technologiczną jesli chodzi o wspomaganie rozgrywki. Edited May 30 by Szevoos Quote Link to comment
rando 2 Posted May 30 Author Report Share Posted May 30 No to pięknie zlewanie tematu @ Szevoos te bliskowschodnie działają? Bo myślę, że warto w takim wypadku się nimi zainteresować bo z ta mafia na polskiej scenie nie wygrasz Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted May 30 Report Share Posted May 30 4 godziny temu, rando napisał: No to pięknie zlewanie tematu @ Szevoos te bliskowschodnie działają? Bo myślę, że warto w takim wypadku się nimi zainteresować bo z ta mafia na polskiej scenie nie wygrasz No wlasnie nie wiem, nie próbowałem nigdy, póki co licze ze jednak wróci na hla zeby nie kombinować, ale jakbys poznał odpowiedź na to pytanie to napisz mi na pw c; Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted June 1 Report Share Posted June 1 Podtrzymuje aktywność @ KacMorderca mozna prosić o odniesienie się do powyższego wpisu? Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 2 Administrators Report Share Posted June 2 Virtual dodał zabezpieczenia na nas i nie wiem kiedy wróci do działania(bot). Jest w kolejce prac ale nie jest on priorytetem ze względu na niską aktywność(w szczycie jak działał) Jeżeli ktoś chce zwrot pieniędzy lub anulowanie licencji to niech zgłosi się na support. Obecnie nie jestem w stanie nic obiecać. Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted June 2 Report Share Posted June 2 (edited) 10 godzin temu, KacMorderca napisał: Virtual dodał zabezpieczenia na nas i nie wiem kiedy wróci do działania(bot). Jest w kolejce prac ale nie jest on priorytetem ze względu na niską aktywność(w szczycie jak działał) Jeżeli ktoś chce zwrot pieniędzy lub anulowanie licencji to niech zgłosi się na support. Obecnie nie jestem w stanie nic obiecać. Może nie gra tam 10000 osób, ale pamiętaj że są to z reguły osoby które kupują bota tylko pod to i ciągną licencję bardzo długo. Naprawdę nie zależy ci na stałych klientach? Priorytetem są jakieś tureckie gówna na które jak już ktoś wbija to pogra tydzień i zapomni o bocie i o serwisie o ile nie zdąży do tego czasu pierdolnac Edited June 2 by Szevoos Quote Link to comment
dupaa333 0 Posted June 5 Report Share Posted June 5 też się podpinam pod aktywność Quote Link to comment
Szevoos 2 Posted June 14 Report Share Posted June 14 (edited) Akt @ KacMorderca i wiadomo cośv Edited June 14 by Szevoos Quote Link to comment
Clamare 0 Posted June 15 Report Share Posted June 15 (edited) Podbijam, szkoda że nie działa, kupiłem tylko dla niego, nie będę huj** i nie napisze ticket, mam nadzieję że na dniach będzie działać Edited June 15 by Clamare Quote Link to comment
Recommended Posts