sebamarcin 0 Posted May 29 Report Share Posted May 29 Czego dotyczy problem: Zablokowane konto Opis problemu: Cześć, jestem początkującym i wyłapałem Bana za farmbota - zablokowane konto. Odpuściłem grę ale po czasie kupiłem postać na FB i jak chce się zalogować na konto to pokazuje że jest zablokowane. Wchodząc na stronę konto widnieje jako aktywne. Napisałem w tej sprawie do GM, odpisali że z kontem jest wszystko ok i to problem po mojej stronie (i mają rację, hehe) Tylko nie wiem jak sobie z tym pomóc.. Wspomoże ktoś? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Tydzień temu Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Quote Link to comment
AMAZON 0 Posted May 29 Report Share Posted May 29 Typowy ban na ip bądź hwid.. musisz pozmieniać sobie i powinno pomóc Quote Link to comment
sebamarcin 0 Posted May 29 Author Report Share Posted May 29 Są jakieś programy do tego? Wybacz, jestem ciemny jak tunel w takie rzeczy.. Quote Link to comment
Recommended Posts