Screen96 0 Posted June 5 Report Share Posted June 5 Czego dotyczy problem: Zasadność działania bota na serwerze Tundria Cześć, Jutro startuje tundria, widziałem post (https://forum.hlbot.net/topic/4327-tundria2pl/#comment-18964)z 2024 jak @ KacMorderca piszę że serwer nie zostanie dodany a sama tundria wycieła chłopaków. Chciałem zapytać czy to prawda, jak z tymi zabezpieczeniami czy będzie to działać? Nie wiem czy wykupować subskrypcję. Dzięki. Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 5 Administrators Report Share Posted June 5 Bot na głównej tundrii działa cały czas. Quote Link to comment
ancymonek 4 Posted June 5 Report Share Posted June 5 (edited) Dzialac, dziala ale dlugo nie pobocisz. Sprawdzaja czesto i kaza wchodzic na dc, przy czym masz na to pare minut inaczej wlatuje ban Edited June 5 by ancymonek Quote Link to comment
DariuszWasiak 0 Posted June 6 Report Share Posted June 6 czyli lepiej nawet hla nie odpalac na tundrii, zgadza sie? Quote Link to comment
Leagan 0 Posted June 6 Report Share Posted June 6 2 godziny temu, DariuszWasiak napisał: czyli lepiej nawet hla nie odpalac na tundrii, zgadza sie? Lepiej nie. Mi się udało trzy dni bocic, ale im to się musi w logach pokazywać, bo ja grałem na standardowych funkcjach bez żadnego wh itd. tepłem na dunga, nawet dobrze się nie odpaliłem (po trzech dniach gry) i do mnie GM, że mam wejść na discord i jak wyloguje to ban, więc wbiłem z myśla, że coś ugram XD a ten ze mam pokazać ekran no i banik xd ale plus, że mogłem stworzyć nową postać Quote Link to comment
ancymonek 4 Posted June 6 Report Share Posted June 6 6 godzin temu, Leagan napisał: Lepiej nie. Mi się udało trzy dni bocic, ale im to się musi w logach pokazywać, bo ja grałem na standardowych funkcjach bez żadnego wh itd. tepłem na dunga, nawet dobrze się nie odpaliłem (po trzech dniach gry) i do mnie GM, że mam wejść na discord i jak wyloguje to ban, więc wbiłem z myśla, że coś ugram XD a ten ze mam pokazać ekran no i banik xd ale plus, że mogłem stworzyć nową postać Ja nowej postaci nie moglem zalozyc a perma po 1 dniu dostalem, a jedynie co uzywalem to tepanie xD Pozatym jak nawet wbijesz na dc to sprawdzaja rejestry uzywanych aplikacji a tego usunac nie mozna i robisz to przy nim wiec nie da sie odratowac od perma Takze lepiej nie uzywac bo tak czy siak jebną cie Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 6 Administrators Report Share Posted June 6 Quote Link to comment
UlanyDzban 2 Posted June 6 Report Share Posted June 6 Godzinę temu, KacMorderca napisał: Czyli działa bot na tundria Ruby czy tylko na głównym działa? Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 7 Administrators Report Share Posted June 7 2 godziny temu, UlanyDzban napisał: Czyli działa bot na tundria Ruby czy tylko na głównym działa? Działa na obu Quote Link to comment
DariuszWasiak 0 Posted June 7 Report Share Posted June 7 Oni po logach lapac jakos musza, ja na glownym przed akademia prawie wcale odpalony nie latalem i po 2 dniach dostalem perma, w momencie bana nawet zalogowany nie bylem xd Quote Link to comment
skandalouz 0 Posted June 9 Report Share Posted June 9 Też dostałem bana wczoraj na tundrii ruby ;D Zawołał na discord (szybko usunalem wszystkie pliki z hl'a + przegladarke na ktorej wchodzę na strone HLBOT i na kompie sladu nie bylo).... ale mnie zaskoczył. Kazał pobrać program, który sprawdza odpalone procesy w historii kompa i tam już wpadłem Niby mogłem zagrać na nowym koncie bo powiedzialem, ze nie bede bocił bo spoko serwer, ale przy probie zalogowania pisze, ze mam bana na kazde nowe konto, a na wiadomosc do admina to odpisał takie coś 1 Quote Link to comment
Markos 5 Posted June 10 Report Share Posted June 10 7 godzin temu, skandalouz napisał: Też dostałem bana wczoraj na tundrii ruby ;D Zawołał na discord (szybko usunalem wszystkie pliki z hl'a + przegladarke na ktorej wchodzę na strone HLBOT i na kompie sladu nie bylo).... ale mnie zaskoczył. Kazał pobrać program, który sprawdza odpalone procesy w historii kompa i tam już wpadłem Niby mogłem zagrać na nowym koncie bo powiedzialem, ze nie bede bocił bo spoko serwer, ale przy probie zalogowania pisze, ze mam bana na kazde nowe konto, a na wiadomosc do admina to odpisał takie coś Co to za program do historii procesów? Quote Link to comment
L Lawliet 57 Posted June 10 Report Share Posted June 10 10 godzin temu, skandalouz napisał: Też dostałem bana wczoraj na tundrii ruby ;D Zawołał na discord (szybko usunalem wszystkie pliki z hl'a + przegladarke na ktorej wchodzę na strone HLBOT i na kompie sladu nie bylo).... ale mnie zaskoczył. Kazał pobrać program, który sprawdza odpalone procesy w historii kompa i tam już wpadłem Niby mogłem zagrać na nowym koncie bo powiedzialem, ze nie bede bocił bo spoko serwer, ale przy probie zalogowania pisze, ze mam bana na kazde nowe konto, a na wiadomosc do admina to odpisał takie coś za niedlugo będą kazali pokazywać konta bankowe czy przypadkiem nie kupowałeś nic od Pana Krzysztofa xD mogłeś dla beki w wyszukiwarce wpisać na szybko "jebac chinczyka" Patowe sytuacje Quote Link to comment
Leagan 0 Posted June 10 Report Share Posted June 10 W dniu 7.06.2025 o 16:43, DariuszWasiak napisał: Oni po logach lapac jakos musza, ja na glownym przed akademia prawie wcale odpalony nie latalem i po 2 dniach dostalem perma, w momencie bana nawet zalogowany nie bylem xd No nie ma opcji pograć nie dość, że na mapach kontrolują to jeszcze jakoś w logach, bo bez sprawdzenia pisze wbij na dc i sprawdza procesy. To pewnie coś w cliencie mają Quote Link to comment
ancymonek 4 Posted June 10 Report Share Posted June 10 Oni kazdego tak sprawdzaja xD nawet noperfecta, sam o tym pisal na dc, wiec nie koniecznie musza miec logi Quote Link to comment
DariuszWasiak 0 Posted June 10 Report Share Posted June 10 (edited) 3 minuty temu, ancymonek napisał: Oni kazdego tak sprawdzaja xD nawet noperfecta, sam o tym pisal na dc, wiec nie koniecznie musza miec logi tylko problem w tym ze jedyne co mialem odpalone w hl-u to farmbot i pickup, teleportacje sam klikalem i auto dungow tez nie robilem i mnie pykneli, a bana dostalem jak nie bylem nawet zalogowany wiec byla niezla niespodzianka Edited June 10 by DariuszWasiak Quote Link to comment
Recommended Posts