Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Tundria Ruby Start 06.06.25

Screen96

Rekomendowane odpowiedzi

Czego dotyczy problem: Zasadność działania bota na serwerze Tundria

Cześć,  

Jutro startuje tundria, widziałem post (https://forum.hlbot.net/topic/4327-tundria2pl/#comment-18964)z 2024 jak @ KacMorderca  piszę że serwer nie zostanie dodany a sama tundria wycieła chłopaków. 

Chciałem zapytać czy to prawda, jak z tymi zabezpieczeniami czy będzie to działać? Nie wiem czy wykupować subskrypcję. 

Dzięki. 

2 godziny temu, DariuszWasiak napisał:

czyli lepiej nawet hla nie odpalac na tundrii, zgadza sie?

Lepiej nie. Mi się udało trzy dni bocic, ale im to się musi w logach pokazywać, bo ja grałem na standardowych funkcjach bez żadnego wh itd. tepłem na dunga, nawet dobrze się nie odpaliłem (po trzech dniach gry) i do mnie GM, że mam wejść na discord i jak wyloguje to ban, więc wbiłem z myśla, że coś ugram XD a ten ze mam pokazać ekran no i banik xd ale plus, że mogłem stworzyć nową postać 

6 godzin temu, Leagan napisał:

Lepiej nie. Mi się udało trzy dni bocic, ale im to się musi w logach pokazywać, bo ja grałem na standardowych funkcjach bez żadnego wh itd. tepłem na dunga, nawet dobrze się nie odpaliłem (po trzech dniach gry) i do mnie GM, że mam wejść na discord i jak wyloguje to ban, więc wbiłem z myśla, że coś ugram XD a ten ze mam pokazać ekran no i banik xd ale plus, że mogłem stworzyć nową postać 

Ja nowej postaci nie moglem zalozyc a perma po 1 dniu dostalem, a jedynie co uzywalem to tepanie xD Pozatym jak nawet wbijesz na dc to sprawdzaja rejestry uzywanych aplikacji a tego usunac nie mozna i robisz to przy nim wiec nie da sie odratowac od perma :D Takze lepiej nie uzywac bo tak czy siak jebną cie

Też dostałem bana wczoraj na tundrii ruby ;D Zawołał na discord (szybko usunalem wszystkie pliki z hl'a + przegladarke na ktorej wchodzę na strone HLBOT i na kompie sladu nie bylo).... ale mnie zaskoczył. Kazał pobrać program, który sprawdza odpalone procesy w historii kompa i tam już wpadłem :D Niby mogłem zagrać na nowym koncie bo powiedzialem, ze nie bede bocił bo spoko serwer, ale przy probie zalogowania pisze, ze mam bana na kazde nowe konto, a na wiadomosc do admina to odpisał takie coś 

obraz_2025-06-09_233109031.png

• KEKW 1
7 godzin temu, skandalouz napisał:

Też dostałem bana wczoraj na tundrii ruby ;D Zawołał na discord (szybko usunalem wszystkie pliki z hl'a + przegladarke na ktorej wchodzę na strone HLBOT i na kompie sladu nie bylo).... ale mnie zaskoczył. Kazał pobrać program, który sprawdza odpalone procesy w historii kompa i tam już wpadłem :D Niby mogłem zagrać na nowym koncie bo powiedzialem, ze nie bede bocił bo spoko serwer, ale przy probie zalogowania pisze, ze mam bana na kazde nowe konto, a na wiadomosc do admina to odpisał takie coś 

Co to za program do historii procesów?

10 godzin temu, skandalouz napisał:

za niedlugo będą kazali pokazywać konta bankowe czy przypadkiem nie kupowałeś nic od Pana Krzysztofa xD

mogłeś dla beki w wyszukiwarce wpisać na szybko "jebac chinczyka" 

Patowe sytuacje

W dniu 7.06.2025 o 16:43, DariuszWasiak napisał:

Oni po logach lapac jakos musza, ja na glownym przed akademia prawie wcale odpalony nie latalem i po 2 dniach dostalem perma, w momencie bana nawet zalogowany nie bylem xd

No nie ma opcji pograć :D nie dość, że na mapach kontrolują to jeszcze jakoś w logach, bo bez sprawdzenia pisze wbij na dc i sprawdza procesy. To pewnie coś w cliencie mają 

3 minuty temu, ancymonek napisał:

Oni kazdego tak sprawdzaja xD nawet noperfecta, sam o tym pisal na dc, wiec nie koniecznie musza miec logi

tylko problem w tym ze jedyne co mialem odpalone w hl-u to farmbot i pickup, teleportacje sam klikalem i auto dungow tez nie robilem i mnie pykneli, a bana dostalem jak nie bylem nawet zalogowany wiec byla niezla niespodzianka

Edytowane przez DariuszWasiak
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...