sobieraj 2 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Nazwa funkcji: Farmbot -> Inne Opis jak ta funkcja ma działać: Załóżmy, że chcę bić wszystkie metiny i dzikie psy. Intuicyjnie zaznaczyłbym w farmbocie "Metiny", oraz "Inne" wskazując dzikie psy. Spodziewałbym się, że zaznaczenie opcji "Metiny" spowoduje bicie wszystkich metinów, a zaznaczenie opcji "Inne" z wskazanymi dzikimi psami spowoduje, że będziemy bić również dzikie psy. Tak jednak nie jest. Taka konfiguracja spowoduje, że będziemy być TYLKO dzikie psy. To jest denerwujące, bo teraz chcąc bić zarówno metiny jak i psy, musiałbym wskazać wszystkie Metiny w zakładce "Inne". Oczywiście dzikie psy to tylko przykład - w rzeczywistości miałem taką sytuację, że chciałem bić metiny i pewnego mini bossa, który nie był przez bota bity, jeśli zaznaczyłem bicie bossów. Serwer: Elveria Kiedy to się działo: 20.09.2021 Link to comment
XeDyN 1,830 Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Po aktualizacji będzie to prawdopodobnie naprawione. Aktualnie możesz zrobić tak jednorazowo i zapisać config, aby w przyszłości go tylko wczytać. Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted September 23, 2021 Moderators Report Share Posted September 23, 2021 j/w Aktualnym rozwiazaniem jest dodanie wszystkich celow w zakladce "Inne". Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted September 23, 2021 Moderators Report Share Posted September 23, 2021 Link to comment
Recommended Posts