recu 0 Opublikowano 11 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Czego dotyczy problem: zabezpieczenie Opis problemu: Mam pytanie czy jeśli na serwerze jest zabezpieczenie w postaci układanki obrazków jeśli nie ułożysz prawidłowo wyloguje Cię, czy bot będzie to robił sam ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Avalonmt2 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):brak Odnośnik do komentarza
jonsnow044 1 Opublikowano 11 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 13 minut temu, recu napisał: Czego dotyczy problem: zabezpieczenie Opis problemu: Mam pytanie czy jeśli na serwerze jest zabezpieczenie w postaci układanki obrazków jeśli nie ułożysz prawidłowo wyloguje Cię, czy bot będzie to robił sam ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Avalonmt2 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):brak Jeśli kierować się: https://hlbot.net/servers To captchy resolvera nie ma, ale nie wiem jak bieżąco jest to aktualizowane Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi