recu 0 Posted June 11 Report Share Posted June 11 Czego dotyczy problem: zabezpieczenie Opis problemu: Mam pytanie czy jeśli na serwerze jest zabezpieczenie w postaci układanki obrazków jeśli nie ułożysz prawidłowo wyloguje Cię, czy bot będzie to robił sam ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Avalonmt2 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):brak Quote Link to comment
jonsnow044 1 Posted June 11 Report Share Posted June 11 13 minut temu, recu napisał: Czego dotyczy problem: zabezpieczenie Opis problemu: Mam pytanie czy jeśli na serwerze jest zabezpieczenie w postaci układanki obrazków jeśli nie ułożysz prawidłowo wyloguje Cię, czy bot będzie to robił sam ? Kiedy i gdzie wystąpił problem: Avalonmt2 Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): brak Logi(*data\logs\najnowszy):brak Jeśli kierować się: https://hlbot.net/servers To captchy resolvera nie ma, ale nie wiem jak bieżąco jest to aktualizowane Quote Link to comment
Recommended Posts