BlaszkaOgarekIchuj 0 Posted June 12 Report Share Posted June 12 Czego dotyczy pytanie: unban avalon Dodatkowe informacje: Ktoświe jak obejsc bana? Nie moge za nic zalogowac konta nowego Quote Link to comment
jonsnow044 1 Posted June 12 Report Share Posted June 12 Godzinę temu, BlaszkaOgarekIchuj napisał: Czego dotyczy pytanie: unban avalon Dodatkowe informacje: Ktoświe jak obejsc bana? Nie moge za nic zalogowac konta nowego Próbowałeś używać spoofera który na forum jest? Quote Link to comment
dawidczitx 0 Posted June 12 Report Share Posted June 12 ja próbowałem i nic z tego , ktos cos poradzi ? Podpinam sie pod temat Quote Link to comment
Markos 5 Posted June 13 Report Share Posted June 13 Jak macie bluetooth w kompie to go wylaczcie w biosie, mi pomoglo na jednym serwerze. Quote Link to comment
kasia2284 0 Posted June 13 Report Share Posted June 13 Próbowałem hwid spoofer by paweł, nowe proxy, sechex spoofera, vpna i nic, totalnie nic Quote Link to comment
BlaszkaOgarekIchuj 0 Posted June 13 Author Report Share Posted June 13 nic nie pomaga magia to jest 1 Quote Link to comment
kacperhwdp 1 Posted June 16 Report Share Posted June 16 6 minut temu, kasia2284 napisał: ref, jakieś pomysły? W dniu 13.06.2025 o 16:08, BlaszkaOgarekIchuj napisał: nic nie pomaga magia to jest W dniu 13.06.2025 o 12:44, kasia2284 napisał: Próbowałem hwid spoofer by paweł, nowe proxy, sechex spoofera, vpna i nic, totalnie nic W dniu 13.06.2025 o 12:44, kasia2284 napisał: Próbowałem hwid spoofer by paweł, nowe proxy, sechex spoofera, vpna i nic, totalnie nic Spróbuję pomóc każdemu, pisać dm. 1 Quote Link to comment
Ebacsystem 0 Posted June 16 Report Share Posted June 16 Jeśli ktoś szuka pewniaka jeśli chodzi o unbana nie ważne czy avalonmt2 czy nerwia czy inne serwery które na hwid banują polecam gostka który prawdopodobnie niedługo tutaj się sam zareklamuje pomógł mi po tym jak cały weekend rozwiązania szukałem w dosłownie 15min poszłoby szybciej jeśli miałbym lepszy internet dam tutaj kontakt do fb jego jak ktoś na teraz już potrzebuje spoofer ogarnia wszystko ja już dzisiaj po unbanie śmigałem na serwerze ucieszony https://www.facebook.com/share/16hCZwMxAr/?mibextid=wwXIfr napiszcie do niego chętnie wam pomoże pozdro Quote Link to comment
Ebacsystem 0 Posted June 16 Report Share Posted June 16 2 minuty temu, kacperhwdp napisał: Spróbuję pomóc każdemu, pisać dm. Dokładnie o tego typka chodzi naprawdę polecam @ kacperhwdp 2 minuty temu, kacperhwdp napisał: Spróbuję pomóc każdemu, pisać dm. Quote Link to comment
Ebacsystem 0 Posted June 16 Report Share Posted June 16 Mogę wam tylko tyle powiedzieć że spoofer @ kacperhwdp działa na 1000% trudziłem się parę dobrych dni sam próbowałem darmowe spoofery i nawet 1 płatny i nic nie zadziałało ogarnąłem to że nawet jeśli wyskakuje wam program który spooferem powinien być na końcu nie musi zmienić wam hwid i wyczyścić registrów tak żeby to zadziałało prawidłowo może się pokazać że wszystko z sukcesem zostało zmienione ale tak naprawdę nie być to było właśnie to co mi tak łeb rozwaliło bo niby inne spoofery też działały ale na samym końcu tylko ten to prawidłowo zrobił reszta to scam albo mega overpriced Quote Link to comment
kacperhwdp 1 Posted June 16 Report Share Posted June 16 Discord : ceydapassdenjoint Pisać śmiało Spróbuję każdemu pomóc Quote Link to comment
kasia2284 0 Posted June 18 Report Share Posted June 18 No wczoraj już zasnąłem, dzisiaj po 15 napiszę Quote Link to comment
BlaszkaOgarekIchuj 0 Posted June 18 Author Report Share Posted June 18 i jak dziala czy scam Quote Link to comment
kasia2284 0 Posted June 23 Report Share Posted June 23 Ojebał paru typów i zniknął z serwisu Quote Link to comment
Recommended Posts