Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Recommended Posts

Godzinę temu, BlaszkaOgarekIchuj napisał:
Czego dotyczy pytanie: unban avalon
Dodatkowe informacje: Ktoświe jak obejsc bana? Nie moge za nic zalogowac konta nowego

Próbowałeś używać spoofera który na forum jest?

6 minut temu, kasia2284 napisał:

ref, jakieś pomysły?

W dniu 13.06.2025 o 16:08, BlaszkaOgarekIchuj napisał:

nic nie pomaga magia to jest

W dniu 13.06.2025 o 12:44, kasia2284 napisał:

Próbowałem hwid spoofer by paweł, nowe proxy, sechex spoofera, vpna i nic, totalnie nic

W dniu 13.06.2025 o 12:44, kasia2284 napisał:

Próbowałem hwid spoofer by paweł, nowe proxy, sechex spoofera, vpna i nic, totalnie nic

Spróbuję pomóc każdemu, pisać dm.

• Love 1

Jeśli ktoś szuka pewniaka jeśli chodzi o unbana nie ważne czy avalonmt2 czy nerwia czy inne serwery które na hwid banują polecam gostka który prawdopodobnie niedługo tutaj się sam zareklamuje pomógł mi po tym jak cały weekend rozwiązania szukałem w dosłownie 15min poszłoby szybciej jeśli miałbym lepszy internet dam tutaj kontakt do fb jego jak ktoś na teraz już potrzebuje spoofer ogarnia wszystko ja już dzisiaj po unbanie śmigałem na serwerze ucieszony 

https://www.facebook.com/share/16hCZwMxAr/?mibextid=wwXIfr 
napiszcie do niego chętnie wam pomoże pozdro

Mogę wam tylko tyle powiedzieć że spoofer @ kacperhwdp działa na 1000% trudziłem się parę dobrych dni sam próbowałem darmowe spoofery i nawet 1 płatny i nic nie zadziałało ogarnąłem to że nawet jeśli wyskakuje wam program który spooferem powinien być na końcu nie musi zmienić wam hwid i wyczyścić registrów tak żeby to zadziałało prawidłowo może się pokazać że wszystko z sukcesem zostało zmienione ale tak naprawdę nie być to było właśnie to co mi tak łeb rozwaliło bo niby inne spoofery też działały ale na samym końcu tylko ten to prawidłowo zrobił reszta to scam albo mega overpriced