brak 0 Opublikowano 15 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Czego dotyczy problem: proxy Opis problemu: hlbot łączy się z proxy ale podczas logowania na konto pojawia się tylko łączenie s serwerem i nic się dalej nie dzieje (xenoxmt2). czy ktoś może wie o cu tu chodzi? Odnośnik do komentarza
brak 0 Opublikowano 15 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 (edytowane) dodam, że na innym serwerze działa normlanie i loguje się w sekundę. Bo chyba łączenie się z proxy po zalogowaniu na postać mija się z celem czy się mylę? Edytowane 15 Czerwca 2025 przez brak Odnośnik do komentarza
jonsnow044 1 Opublikowano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 16 godzin temu, brak napisał: dodam, że na innym serwerze działa normlanie i loguje się w sekundę. Bo chyba łączenie się z proxy po zalogowaniu na postać mija się z celem czy się mylę? Nie mylisz się, Mi czasami wystarcza zresetowanie hl'a żeby znów działały, ale to pewnie dlatego że mam publiczne i jakość ich nie powala Odnośnik do komentarza
brak 0 Opublikowano 16 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 na xenoxmt2 czy innym serwerze? Odnośnik do komentarza
Roshon 0 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 ja naa xenox tak miałem - uzyj Proxifier - dodaj proxy którym docelowo chcesz wchodzic na xenox. Tu masz zaznaczona ikone gdzie sie dodaje proxy - tam wpisujesz wszystko po kolei czyli tak jak masz proxy w notatniku 11.11.111.222:0000:*username*:*password* adres to bedzie to co pogrubilem, port liczby pochylone - login haslo to co jest nastepne. WAŻNE - nie wpisujesz "5:" - ona jest tylko w notatniku do HLbota Odnośnik do komentarza
Roshon 0 Opublikowano 21 Czerwca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 Ikona po prawej od zaznaczonej na ss to wybór proxy - powinno być tak jak na ss poniżej jako SOCKS5. Kiedy już wybierzesz swoje proxy odpalasz patchera Xenoxa (nie przez HLa) i logujesz sie na jakies testowe konto do przepychania proxy. Chyba przy każdym proxy będziesz musiał tak zrobić Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 725 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Brak aktywności od Autora przez ponad 7 dni, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi