Jump to content
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

Proxy działa ale nie działa

Recommended Posts

Czego dotyczy problem: proxy 
Opis problemu: hlbot łączy się z proxy ale podczas logowania na konto pojawia się tylko łączenie s serwerem i nic się dalej nie dzieje (xenoxmt2).

czy ktoś może wie o cu tu chodzi?

Posted (edited)

dodam, że na innym serwerze działa normlanie i loguje się w sekundę.

Bo chyba łączenie się z proxy po zalogowaniu na postać mija się z celem czy się mylę?

Edited by brak
16 godzin temu, brak napisał:

dodam, że na innym serwerze działa normlanie i loguje się w sekundę.

Bo chyba łączenie się z proxy po zalogowaniu na postać mija się z celem czy się mylę?

Nie mylisz się,

Mi czasami wystarcza zresetowanie hl'a żeby znów działały, ale to pewnie dlatego że mam publiczne i jakość ich nie powala

ja naa xenox tak miałem - uzyj Proxifier - dodaj proxy którym docelowo chcesz wchodzic na xenox. Tu masz zaznaczona ikone gdzie sie dodaje proxy - tam wpisujesz wszystko po kolei czyli tak jak masz proxy w notatniku 
11.11.111.222:0000:*username*:*password*
adres to bedzie to co pogrubilem, port liczby pochylone - login haslo to co jest nastepne. 
WAŻNE - nie wpisujesz "5:" - ona jest tylko w notatniku do HLbota

1.png

Ikona po prawej od zaznaczonej na ss to wybór proxy - powinno być tak jak na ss poniżej jako SOCKS5. 
Kiedy już wybierzesz swoje proxy odpalasz patchera Xenoxa (nie przez HLa) i logujesz sie na jakies testowe konto do przepychania proxy. Chyba przy każdym proxy będziesz musiał tak zrobić

2.png