zyto 318 Posted June 19 Report Share Posted June 19 Czego dotyczy problem: Questy Opis problemu: Mam pytanko . jak ustawić wykonywanie czynności jaką jest przeciąganie przedmiotu na npc aby trwalo to co sekunde albo co dwie , jak widac na obrazku automatycznie przeciaga mi ale co 100/200 sekund i mimo zmieniania w ustawieniach ("co jaki czas wykonywać nagranie (w sekundach) wartości na 1 albo 2 (chodzi o sekundy) to i tak zmienia na te 100/200 . Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Quote Link to comment
Administrators KacMorderca 714 Posted June 19 Administrators Report Share Posted June 19 Cześć, czasy możesz edytować poprzez ręczną zmianę wartości w pliku configu. Quote Link to comment
zyto 318 Posted June 21 Author Report Share Posted June 21 A powiesz mi kolego która wartośc odpowiada za czas powtarzania się czynności? Quote Link to comment
Recommended Posts