Skocz do zawartości
hlBot_banner_2 hlBot_banner_1 hlBot_banner_1

[Zaakceptowane] [Propozycja] Włączanie skilli po wykryciu celu

sobieraj

Czy dodać tą propozycję do HLBota?  

12 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa funkcji: Farmbot
Opis jak ta funkcja ma działać: Obecnie bot z włączonym farbotem używa skilli (np. aura, berek) wtedy, kiedy są one możliwe do używa. Przydałyby się 2 możliwe do włączenia opcje:

1. Nie używaj skilli pasywnych (aura/berek), gdy są one już włączone. To się przydaje, by bot nie tracił czas na włączanie tego przy zmianie ch
2. Używaj skilli pasywnych (aura/berek), dopiero gdy odnaleziono cel. To się przydaje, by bot nie tracił czasu na włączanie aury/berka gdy szuka celu

13 godzin temu, sobieraj napisał:

Nazwa funkcji: Farmbot
Opis jak ta funkcja ma działać: Obecnie bot z włączonym farbotem używa skilli (np. aura, berek) wtedy, kiedy są one możliwe do używa. Przydałyby się 2 możliwe do włączenia opcje:

1. Nie używaj skilli pasywnych (aura/berek), gdy są one już włączone. To się przydaje, by bot nie tracił czas na włączanie tego przy zmianie ch
2. Używaj skilli pasywnych (aura/berek), dopiero gdy odnaleziono cel. To się przydaje, by bot nie tracił czasu na włączanie aury/berka gdy szuka celu

1. Efekt zostaje po zmianie ch, ale fizycznie toogle nie podświetla przez co bot rozumie to jakby jej nie było. Lepsza opcja to dodanie w skillach co ile ma odpalać dany skill.

2. Przypadkiem uzywaj skilli w farmbocie nie rozwiązuje tego problemu?

1729609955_hlbot_dodatek.png.ea43d364209dbc789e276defed8131c9_1_10.png.215f4025927f10f35695bac213bacf3b.png    Pomogłem? Zostaw 👍

Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA!
https://hlbot.net/ref/xedyn

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...