sobieraj 2 Posted September 22, 2021 Report Share Posted September 22, 2021 Nazwa funkcji: Farmbot Opis jak ta funkcja ma działać: Obecnie bot z włączonym farbotem używa skilli (np. aura, berek) wtedy, kiedy są one możliwe do używa. Przydałyby się 2 możliwe do włączenia opcje: 1. Nie używaj skilli pasywnych (aura/berek), gdy są one już włączone. To się przydaje, by bot nie tracił czas na włączanie tego przy zmianie ch 2. Używaj skilli pasywnych (aura/berek), dopiero gdy odnaleziono cel. To się przydaje, by bot nie tracił czasu na włączanie aury/berka gdy szuka celu Link to comment
XeDyN 1,763 Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 13 godzin temu, sobieraj napisał: Nazwa funkcji: Farmbot Opis jak ta funkcja ma działać: Obecnie bot z włączonym farbotem używa skilli (np. aura, berek) wtedy, kiedy są one możliwe do używa. Przydałyby się 2 możliwe do włączenia opcje: 1. Nie używaj skilli pasywnych (aura/berek), gdy są one już włączone. To się przydaje, by bot nie tracił czas na włączanie tego przy zmianie ch 2. Używaj skilli pasywnych (aura/berek), dopiero gdy odnaleziono cel. To się przydaje, by bot nie tracił czasu na włączanie aury/berka gdy szuka celu 1. Efekt zostaje po zmianie ch, ale fizycznie toogle nie podświetla przez co bot rozumie to jakby jej nie było. Lepsza opcja to dodanie w skillach co ile ma odpalać dany skill. 2. Przypadkiem uzywaj skilli w farmbocie nie rozwiązuje tego problemu? Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
sobieraj 2 Posted September 23, 2021 Author Report Share Posted September 23, 2021 8 godzin temu, XeDyN napisał: 2. Przypadkiem uzywaj skilli w farmbocie nie rozwiązuje tego problemu? Nie Link to comment
Administrators KacMorderca 688 Posted October 30, 2021 Administrators Report Share Posted October 30, 2021 Link to comment
Recommended Posts