bulbazaur321 0 Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 (edited) Witam mam taki problem od dłuższego czasu, gdy zaznaczam opcje zmiany kanałów (zmień kanał po zakończeniu trasy) to często bot po zmianie kanału nie chce mi sie ponownie zalogować. Ekran logowania w metinie tak jakby migota i nie może wejść do gry. O co tutaj chodzi? Moim zdaniem opcja nie działa tak jak powinna. Edit. Dodam, że bot zmienia kanały tak jak mu sie każe to zrobić ale po kilku takich zmianach tak jakby opcja sie crashuje i bot nie może ponownie się zalogować. Edited September 24, 2021 by bulbazaur321 Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted September 24, 2021 Moderators Report Share Posted September 24, 2021 @ bulbazaur321 Jakis konkrenty serwer czy spotkales sie z tym problemem na paru serwerach? Co ile bot zmienia ch? Prosilbym o zastosowanie sie do wzoru, napewno ulatwi to identyfikacje w czym jest problem. Link to comment
bulbazaur321 0 Posted September 24, 2021 Author Report Share Posted September 24, 2021 Czego dotyczy problem: Zmiany kanałów [Auto CH] podczas farmienia np. bossów/metinów Opis problemu: tak jak wyżej, po pewnym czasie około 10-15 min bot crashuje sie i przestaje sam zmieniać kanały. Dodatkowo Bot działa z 3h i po pewnym czasie crashuje sie sam i trzeba od początku go włączać. Kiedy i gdzie wystąpił problem: serwis: Balmora Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Link to comment
bulbazaur321 0 Posted September 24, 2021 Author Report Share Posted September 24, 2021 Tak jak napisałem powyżej. Bot zmienia CH sam natomiast po pewnym czasie (około 10minut) opcja ta sie crashuje. Wyrzuca do okna logowania i nie może zalogować się ponownie, wtedy własnie migota ekran, tak jakby chciał sie zalogować a nie mógł. Nie wiem czy to może jakiś związek mieć z tym, że zapomina na jakie kanały ma sie zalogować albo opcja sie dubluje stąd problem. Ale ja sie nie znam, jestem tylko użytkownikiem lecz fajnie gdyby ta opcja była naprawiona. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted September 24, 2021 Moderators Report Share Posted September 24, 2021 @ bulbazaur321 wywolaj ten blad po czym wyslij na PW do @ KacMorderca logi Błąd został poprawiony. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 8, 2021 Moderators Report Share Posted October 8, 2021 Link to comment
Recommended Posts