Nomercyx 0 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Czego dotyczy pytanie: Co wykrywaja serwery prywatne w logach? Dodatkowe informacje: Grałem na ExyrionRush około 2h nie uzyłem nic oprócz 3 rzeczy wykrywanie metków i bosów plus dosłownie przez 2 min fishbota, po jakis 15 minutach tepnął do mnie adminin wyzywajać mnie że po chuj używam chetów na tak zajebistym serwerku że jestem debilem i widział w logach . pytanie czy to fishbot? czy może poprostu hl jest wygrywany odrazu bo nie moge tego zrozumieć dzieki za odpowiedzi ps czy wh jest też wykrywane juz mi nie chodzi o tylko ten serwer tylko ogolnie jesli cie ktoś nie widzi to w logach to widać? nie znam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
d0minik666 0 Opublikowano 3 minuty temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu A da się jakoś odbanować na tym serwerze ? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi