Zieba 0 Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 Czego dotyczy pytanie: Wie ktoś jak zmienić IP na Ervelii ? Dodatkowe informacje: Dostałem perma na pierwszym koncie , później już grałem normalnie zrobiłem z 4-5 kont i po minimum 30-60 min dostaje bana ;/. Ktoś coś ? Link to comment
Botals 3 Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 By zmienić IP, musisz do tego użyć programu VPN. Z tego co opisujesz, wnioskuję że Twoje konta są blokowane po HWID, więc w tym przypadku sama zmiana adresu IP pewnie wiele nie da. 1 Link to comment
Zieba 0 Posted September 25, 2021 Author Report Share Posted September 25, 2021 Czyli już na Ervelii mam pograne ? Link to comment
Botals 3 Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 (edited) Jeśli bardzo zależy Ci, aby wrócić na serwer, to musisz poszukać HWID changera. Podpowiem, że na Githubie jest kilka takich projektów. Jak posiadasz taką wiedzę, to możesz skompilować sobie któryś z projektów i zmienić HWID we własnym zakresie. Jeśli nie wiesz "z czym to się je", to pozostało Ci znaleźć gotowy program. Oczywiście wszystko na własną odpowiedzialność. Edited September 26, 2021 by Botals 1 1 Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 1, 2021 Moderators Report Share Posted October 1, 2021 Link to comment
Recommended Posts