LeceNaBocie 186 Posted January 3, 2022 Report Share Posted January 3, 2022 Czego dotyczy problem: Cześć, wczoraj gdzieś mi mignął ten temat jak przeglądałem forum, ale teraz szukam już prawie godzine i nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś trafi proszę o linka. Pytanie dotyczy blokady na adres MAC, serwer origin blokuje właśnie od razu Maca i nie da sie grac zakladajac nawet nowe konto. Tam było opisane jak to ominąć. Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam! Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted January 6, 2022 Moderators Report Share Posted January 6, 2022 @ LeceNaBocie potrzebujesz HWID Changera/Spoofera lub stwórz sobie wirtualną maszyne (VM), wymaga to trochę czasu żeby się zapoznać z tematem spoofowania jak i tworzenia VM, pamiętaj żeby nie pobierać pierwszej lepszej rzeczy którą znajdziesz. Link to comment
Moderators Patryczku 1,139 Posted January 6, 2022 Moderators Report Share Posted January 6, 2022 Link to comment
Recommended Posts