LeceNaBocie 189 Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 Czego dotyczy problem: Qesty Opis problemu: Mam problem z ustawianiem qestów. Problem rodzi się gdy chce ustawić 2-3 qesty następujące po sobie. Przykład: Jeżeli mam ustawione tylko przenoszenie pieczątek na jakiś posąg czy skrzynie to działa bez problemów, jeżeli dodam do tego jeszcze 1 funkcje obojętnie jaką, przykładowo klikanie na npc i klikanie 1 opcji, to coś się buguje. Pieczątek nie oddaje na npc też nie klika. Czy ktoś ma też podobny problem bądź miał i go rozwiązał? Proszę o porady jeżeli ktoś takimi dysponuje. Kiedy i gdzie wystąpił problem: Dodatkowe materiały(Film/zdjęcie): Logi(*data\logs\najnowszy): Kupując token'y z mojego reflinka, możesz liczyć na pełne wsparcie i pomoc w ustawieniu bota, posiadam spore doświadczenie! Zapraszam! Reflink: https://hlbot.net/ref/LecenaBocie Link to comment
Banicja 1 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Rozwiązałeś juz ten problem ? , bo mam to samo jak mam same przenoszenie kamieni na posągi to przenosi , jak dodam kolejne questy to juz nic nie działa Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted January 20, 2022 Moderators Report Share Posted January 20, 2022 Jest duży odstęp między jednym nagranym questem a drugim przez co gdy wykonuje questa czeka tyle czasu ile mineło pomiędzy jednym a drugim, można to edytować z poziomu pliku .json configu, lecz wymaga to większej wiedzy na temat działania bota, prosto mówiąc musisz poszperać i potestować. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted January 20, 2022 Moderators Report Share Posted January 20, 2022 Link to comment
Recommended Posts