Br3v3 0 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Czego dotyczy pytanie: Co na dzień dzisiejszy jest najbardziej przypalowe na nerwii? Wróciłem po pólrocznej przerwie i zastanaiam się, co widzi administracja w logach a czego nie, jak często pilnuje i banuje - gneralnie każda informacja będzie przydatna Dodatkowe informacje: Pozdro boty Link to comment
armosikt 10 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Siema, wybociłem sporo postek na dniach od 1 do 75 każdą na full range wh, nie hamowałem się... konta nie zostały zbanowane, pomimo, że ciągle któryś GM siedział. Także leć śmiało Link to comment
Br3v3 0 Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 9 minut temu, armosikt napisał: Siema, wybociłem sporo postek na dniach od 1 do 75 każdą na full range wh, nie hamowałem się... konta nie zostały zbanowane, pomimo, że ciągle któryś GM siedział. Także leć śmiało Dzięki za odpowiedz Link to comment
Hades 430 Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Generalnie mnie 2 razy odstrzelili jak waliłem na wh na mapach. Ale to było w wakacje, kiedy bardzo pilnowali. O dziwo na dungach w ogóle nie sprawdzali, spędziłem kilkadziesiąt godzin tam i zero bana. Link to comment
Moderators Patryczku 843 Posted January 20, 2022 Moderators Report Share Posted January 20, 2022 Link to comment
Recommended Posts