Br3v3 1 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Czego dotyczy pytanie: Co na dzień dzisiejszy jest najbardziej przypalowe na nerwii? Wróciłem po pólrocznej przerwie i zastanaiam się, co widzi administracja w logach a czego nie, jak często pilnuje i banuje - gneralnie każda informacja będzie przydatna Dodatkowe informacje: Pozdro boty Odnośnik do komentarza
armosikt 10 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Siema, wybociłem sporo postek na dniach od 1 do 75 każdą na full range wh, nie hamowałem się... konta nie zostały zbanowane, pomimo, że ciągle któryś GM siedział. Także leć śmiało Odnośnik do komentarza
Br3v3 1 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 9 minut temu, armosikt napisał: Siema, wybociłem sporo postek na dniach od 1 do 75 każdą na full range wh, nie hamowałem się... konta nie zostały zbanowane, pomimo, że ciągle któryś GM siedział. Także leć śmiało Dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza
Hades 551 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Generalnie mnie 2 razy odstrzelili jak waliłem na wh na mapach. Ale to było w wakacje, kiedy bardzo pilnowali. O dziwo na dungach w ogóle nie sprawdzali, spędziłem kilkadziesiąt godzin tam i zero bana. Odnośnik do komentarza
Moderator Patryczku 1 169 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi