armosikt 10 Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 Nazwa funkcji: Zamrożenie subskrypcji. Opis jak ta funkcja ma działać: Na wielu programach zagranicznych są tego typu funkcje, że po zakupie, jest opcja zamrożenia dni subskrypcji. Oczywiście wtedy nie można używać HL'a. Dodać wtedy również zabezpiecznie, że jeden freeze subskrypcji możliwy w odstępie min. 7 dni. Będzie to przydatne dla użytkowników, co mają wykupione 30+ dni, a wypadnie coś w ciągu tygodnia i nie masz jak używać, to szkoda by się marnowało. Luźna propozycja, zapraszam do dyskusji. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): - 9 Link to comment
Hades 524 Posted January 20, 2022 Report Share Posted January 20, 2022 Bardzo dobra opcja. Sam wielokrotnie muszę gdzieś wyjechać i dni hla się tylko marnują. Link to comment
Wafelkukurydziany 1 Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Właśnie założyłem nowy (usuwam już ) temat z tym samym. Lecz fajna byłaby licencja weekendowa 2-3 dni Link to comment
XeDyN 1,539 Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Program nie kosztuje majątku, a jak macie gdzieś jechać to kupujcie 2 tygodnie xd Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Link to comment
Administrators KacMorderca 659 Posted July 18 Administrators Report Share Posted July 18 Link to comment
Recommended Posts