armosikt 10 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Nazwa funkcji: Zamrożenie subskrypcji. Opis jak ta funkcja ma działać: Na wielu programach zagranicznych są tego typu funkcje, że po zakupie, jest opcja zamrożenia dni subskrypcji. Oczywiście wtedy nie można używać HL'a. Dodać wtedy również zabezpiecznie, że jeden freeze subskrypcji możliwy w odstępie min. 7 dni. Będzie to przydatne dla użytkowników, co mają wykupione 30+ dni, a wypadnie coś w ciągu tygodnia i nie masz jak używać, to szkoda by się marnowało. Luźna propozycja, zapraszam do dyskusji. Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): - 9 Odnośnik do komentarza
Hades 551 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Bardzo dobra opcja. Sam wielokrotnie muszę gdzieś wyjechać i dni hla się tylko marnują. Odnośnik do komentarza
Wafelkukurydziany 1 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Właśnie założyłem nowy (usuwam już ) temat z tym samym. Lecz fajna byłaby licencja weekendowa 2-3 dni Odnośnik do komentarza
XeDyN 1 866 Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Program nie kosztuje majątku, a jak macie gdzieś jechać to kupujcie 2 tygodnie xd Pomogłem? Zostaw 👍 Z MOJEGO REFLINKA WYKORZYSTUJAC MOJE USTAWIENIA MNIEJSZE RYZYKO BANA! https://hlbot.net/ref/xedyn Odnośnik do komentarza
Administrator KacMorderca 723 Opublikowano 18 Lipca 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi