Wafelkukurydziany 1 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Nazwa funkcji: Licencja weekendowa Opis jak ta funkcja ma działać: Fajnie byłoby dodać licencje weekendowa 2-3 dni. Bardzo by się przydała dla weekendowych graczy.nMoże być trochę droższa Dodatkowe informacje (Nagranie/Zdjęcia): 1 Link to comment
BozyGar 0 Posted January 22 Report Share Posted January 22 (edited) Definitywnie by się przydało. Nie powiem ale HLBOT-a użyłem realnie z 3-4 dni a licencja na 14 kupiona była. Edited January 22 by BozyGar Link to comment
rafciofafcio 160 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Mi się wydaje, że opcja " zamrożenia " licencji była by lepsza aby się nie zmarnowała:) 5 Link to comment
Wafelkukurydziany 1 Posted January 22 Author Report Share Posted January 22 Może teraz niech właściciele się wypowiedzą Link to comment
probody1 0 Posted January 22 Report Share Posted January 22 sam kupiłem już dwa razy licencje na 60 dni a użyłem może z 4 dni Link to comment
rusak1231 0 Posted January 23 Report Share Posted January 23 22 godziny temu, rafciofafcio napisał: Mi się wydaje, że opcja " zamrożenia " licencji była by lepsza aby się nie zmarnowała:) slabe bo ludzie by mieli ja dluzej co za tym idzie straty finansowe Link to comment
Wafelkukurydziany 1 Posted January 23 Author Report Share Posted January 23 dlatego tokeny wykupujesz tak samo ale licencja ważna 3 dni i droższa o 100-200 niż 14 dniowa Link to comment
balcys 36 Posted February 7 Report Share Posted February 7 W dniu 23.01.2022 o 18:38, Wafelkukurydziany napisał: dlatego tokeny wykupujesz tak samo ale licencja ważna 3 dni i droższa o 100-200 niż 14 dniowa To po co Ci drożej zapłacić za 3 dni jak za 14 wyjdzie taniej bo nie rozumiem fenomenu? Link to comment
Wafelkukurydziany 1 Posted February 7 Author Report Share Posted February 7 🤯🤯 drożej nie znaczy jak za 14dni rozumiesz np 1dzien za 200 ,2dni za 300 3dni za 350. Przykład a wiadomo 14 dni za 1200 czy ile tam się płaci xd Link to comment
Wafelkukurydziany 1 Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 Ktoś to odrzuci czy zaakceptuje czy ktoś adminow się interesuje ?😱😱 Link to comment
smieciara 0 Posted February 13 Report Share Posted February 13 Jak najbardziej za, w tygodniu i tak bot stoi nieruszany ze względu na obowiązki i korzystam z niego tylko sobota/niedziela. Link to comment
Administrators KacMorderca 566 Posted February 14 Administrators Report Share Posted February 14 Link to comment
Recommended Posts