darkhooligan 1 Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 Czy bot będzie działał na vidgar akademia? Link to comment
VirusPlay 6 Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 Dziwne, że nie ma vidgara. Pamiętam, że po starcie głównego serw był dodany, a teraz go zdjęli Link to comment
Hades 550 Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 Nie był dodany. Było na niego aż 170 czy 180 głosów, a tyle samo bylo sklepików w miastach, przez co twórcy uznali, że hl na ten serwer nie jest potrzebny. Tutaj zaczyna być podobnie, jest sporo głosów, a nadal żadnego oficjalnego info czy będzie dodany serwer do hl-a, czy znów podpisali "pakt" z administracją Vidgara. 1 Link to comment
Paweł 1,838 Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 1 godzinę temu, Hades napisał: czy znów podpisali "pakt" z administracją Vidgara. Link to comment
Koseo 1 Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 (edited) @ Hades Jak najbardziej... A Najzabawniejsze jest to że musisz zapłacić aby oddać głos na serwer po czym jesteś wyjebany bez mydła bo nawet nie odpisują ani nic... Dostali hajs za licenjce dostali hajs od Vidgara a typowy Kowalski jak zwyklę wyjebany -,-" widzę że bot pod nową nazwą ale jednak Administracja ma stare sposoby działania tak samo jak na TyperWeb. Jestem pewny że dodadzą jak już będzie miesiąc po starcie albo później jak ludzie się rozejdą Edited September 30, 2021 by Koseo 1 1 Link to comment
Spytek 8 Posted October 1, 2021 Report Share Posted October 1, 2021 Ja przed startem otrzymywałem info ze będzie, tylko najpierw Classic i Argentus. Obydwa serwery są dodane natomiast na największa perełkę trzeba czekac :/ Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 8, 2021 Moderators Report Share Posted October 8, 2021 Akademia Vidgara wkrótce pojawi się w HLBocie, za długi czas oczekiwania przepraszamy. Dla jasności, żaden "pakt" nie został podpisany, po prostu były inne rzeczy które wymagały pracy i Vidgar został odłożony na później. Link to comment
Moderators Patryczku 1,150 Posted October 8, 2021 Moderators Report Share Posted October 8, 2021 Link to comment
Recommended Posts